Se știe prima echipă eliminată de la Asia Express Sezonul 3. Vedetele s-au întors din Filipine

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/11/2019, 19:27
Se știe prima echipă eliminată de la Asia Express Sezonul 3. Vedetele s-au întors din Filipine GALERIE FOTO
O echipă a părăsit deja show-ul Asia Express. Sursa foto: capital.ro

La începutul lunii octombrie nouă echipe au plecat în Filipine pentru a filma cel de-al treilea sezon din Asia Express. Se pare că la scurt timp una dintre echipele care a plecat pe Drumul Comorilor s-a întors deja acasă. 

Nico și fiica sa au fost eliminate de la Asia Express

Filmările pentru Asia Express s-au încheiat mai repede decât s-ar fi așteptat una dintre echipe. Nico și fiica sa Alexandra au plecat pline de încredere în Filipine pentru filmările sezonului 3 din Asia Express, emisiune difuzată la Antena 1 în primăvara următoare, dar s-au întors acasă foarte repede. Cântăreața a fost văzută în public, la un spectacol care a avut loc ieri, 13 noiembrie, la Sala Palatului, potrivit viva.ro.

Conform contractului cu producătorii emisiunii artista nu are voie să se afișeze public, acesta fiind și motivul pentru care nu a postat nimic pe rețelele de socializare. Cele 8 echipe care au rămas în show-ul de la Antena 1 prezentat de Gina Pistol și Oase sunt la această oră: Răzvan Fodor – Sorin Bontea, Speak – Ștefania, Adda – Cătălin, Lia – Maria, Alex Abagiu – Radu Vlăduț, Florin Ristei – fratele său, Alex Velea – Mario Fresh și Alina Ceușan – Carmen Grebenișan.

Cameramanii spun ce se întâmplă în timpul filmărilor de la Asia Express

Lucian este unul dintre cameramanii emisiunii de la Antena 1 care a trăit pe propria piele experiența Asia Express, dar din spatele camerelor de luat vederi. Bărbatul a povestit momentele pe care le-a trăit în timpul filmărilor din Asia și a mărturisit că nu este deloc ușor. Lucian apreciază acum lucrurile mărunte sau nesemnificative.

E mai greu ca-n armată, dar e o poveste din care îți dorești să faci parte și pe care o trăiești la cote maxime. Asia Express a fost un test și mi-a confirmat că am o condiție fizică bună. Am alergat cot la cot cu concurenții, dar nu m-am pregătit deloc înainte de plecare, deși am colegi care s-au antrenat la sală și și-au schimbat stilul de viață, înainte de show”, a spus cameramanul, scrie cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×