Se spun rugăciuni pentru marele duhovnic Valerian Pâslaru. Apropiații preotului sunt disperați

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/04/2020, 15:27
Se spun rugăciuni pentru marele duhovnic Valerian Pâslaru. Apropiații preotului sunt disperați
Părintele Valerian Pâslaru se confruntă cu mari probleme de sănătate. Sursa foto: wowbiz.ro

Marele duhovnic Valerian Pâslaru este grav bolnav, conform anunțului apropiaților săi. Preotul trece prin momente grele, iar situația sa a fost dezvăluită de actorul Horațiu Mălăele.

Valerian Pâslaru este foarte bolnav

Valerian Pâslaru a ales călugăria după ce a ajuns la concluzia că poate atinge împlinirea sufletească doar dacă se apropie de Dumnezeu. A devenit cunoscut pe vremea când juca în „Pruncul, petrolul și ardelenii” (1981), căci da, vorbim despre actorul Dragoș Pâslaru.

Nu se știe cu exactitate ce fel de probleme de sănătate are fostul actor, care a mai jucat în filme precum „Balanța” și „Să mori rănit din dragoste de viață”, însă pe Facebook oamenii distribuie mesaje prin care îi roagă pe credincioși, dar și pe cei care i-au admirat cariera artistică să se roage pentru el.

Horațiu Mălăele: „Dacă puteți, rugați-vă pentru sfinția sa”

„Doamne ajută, tuturor! Părintele Valerian Pâslaru, Starețul Mănăstirii Sf. Mucenic Filimon-Valcea, trece prin grele încercări trupești: a fost operat o dată și urmează să sufere și alte intervenții! Dacă puteți, rugați-vă pentru sfinția sa, pomeniți-l la Sf. Maslu, anunțați cât mai mulți preoți și transmiteți mesajul mai departe oricui credeți că dorește să se implice duhovnicește!”, scrie Horațiu Mălăele, potrivit wowbiz.ro.

Preotul în vârstă de 69 de ani a adresat recent un mesaj tuturor credincioșilor: „La capătul acestor zile, sigur îl aflăm pe Mântuitor. Ne unim cu El și ne facem Biserică vie, adică ne găsim pe noi ca fii și fiice ai lui Hristos. Alarma asta falsă cu coronavirusul”.

„Numai cei necredincioși, nevrednici pot spune că te poți îmbolnăvi în biserică dacă săruți icoana. Acolo este Hristos, este Tămăduitorul, este Doctorul doctorilor. Noi, călugării, ar trebui să fim bolnavi de toate bolile pentru că aici vin oameni bolnavi care sărută icoana și nu dăm cu spirt sau dezinfectant”, a mai spus fostul actor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×