Se scumpeşte şi apa! Cu cât vor creşte facturile!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
03/07/2018, 16:48
Se scumpeşte şi apa! Cu cât vor creşte facturile!
Se scumpeşte factura la apă și canal

Apa Nova București a că scumpeşte apa şi canalul! Compania a transmis că va actualiza tariful pentru apă potabilă și tariful pentru canalizare, iar noile tarife intră în vigoare în această lună.

Compania justifică majorarea tarifelor prin ”evoluţia crescătoare a indicatorilor macro-economici: inflaţie, devalorizarea monedei naţionale, creşterea salariului minim pe economie etc”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și Alte scumpiri la pompă! Litrul de benzină a depăşit preţul de 6 lei! 

Citește și Preţurile au explodat. Inflaţia a ajuns luna trecută la cel mai mare nivel din iunie 2013 

Se scumpește apa de la robinet, dar și canalizarea

Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) a aprobat, prin Decizia nr.88/26.06.2018 privind ajustarea ordinară pentru preţurile şi tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare în municipiul Bucureşti pentru SC Apa Nova Bucureşti S.A., după cum urmează: pentru o mie de litri de apă potabilă, tariful se actualizează cu 0,30 lei + TVA (de la 3,31 lei + TVA la 3.61 lei + TVA), iar pentru o mie de litri de apă uzată deversată în reţeaua publică de canalizare, tariful se actualizează cu 0,16 lei + TVA (de la 1.74 lei + TVA la 1.9 lei + TVA).

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×