Alte scumpiri la pompă! Litrul de benzină a depăşit preţul de 6 lei!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
01/02/2018, 19:00
Alte scumpiri la pompă! Litrul de benzină a depăşit preţul de 6 lei!

Preţul benzinei a depăşit nivelul de 6 lei la litru în unele benzinării. Un litru de motorină a ajuns să fie vândut, în medie, cu 5 lei şi 42 de bani, dar sunt cazuri când ajunge şi la 6 lei.

Preţul de acum e cu 20% mai mare decât la sfârşitul lunii august 2017, înainte de reintroducerea supraaccizei la carburanţi.

Scumpiri la pompă! Litrul de benzină a depăşit 6 lei!

Motorina a ajuns să coste în România mai mult decât în alte ţări mult mai bogate din UE, precum Austria, Spania sau Luxemburg.

Şi benzina s-a scumpit cu aproape 70 de bani pe litru de la sfârşitul lui august 2017, însă doar Bulgaria şi Polonia au preturi, exprimate în euro, mai mici decât cele de la noi.

Ştirea MOMENTULUI

Tristeţe pentru Miss România! Ioana Filimon, amărâtă că “Bad Boy” Ronaldo a plecat de la Real Madrid!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.