Se mărește Casa Regală! Prințul William și Kate Middleton ar urma să aibă gemeni

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
08/12/2019, 12:08
Se mărește Casa Regală! Prințul William și Kate Middleton ar urma să aibă gemeni GALERIE FOTO
Ducesa de Cambridge ar urma să nască gemeni conform presei australiene. Sursa foto - hepta

Se mărește Casa Regală! Prințul William și Kate Middleton ar putea face un anunț important și lucrul acesta se poate întâmpla chiar înainte de Crăciun. Cel puțin, așa susțin, jurnaliștii australieni de la New Idea.

Se mărește Casa Regală!

Sursa citată scrie că Ducii de Cambridge urmează să devină din nou părinți, cu toate că ei ar fi anunțat de nenumărate ori în cercurile de prieteni că nu își mai doresc copii. Vă reamintim că cei doi au deja trei copii.

Zvonurile potrivit cărora Kate Middleton ar fi din nou însărcinată s-au amplificat după ce Ducesa de Cambridge a lipsit la finalul lunii noiembrie de la un eveniment. Lucrul acesta s-a întâmplat foarte rar de când tânăra a devenit soția Prințului William.

Prințul William și Kate Middleton ar urma să aibă gemeni

Mai mult decât atât, cei de la New Idea notează că Ducesa nu îl va însoți pe William în Oman și Kuweit, aceste țări nefiind recomandate persoanelor gravide. Australienii nu se opresc aici și merg chiar mai departe.

Aceștia anunță că sursele lor au dezvăluit că Ducesa de Cambridge ar urma să nască gemeni: “Kate adoră atât de mult să fie mamă, încât, dacă ar fi însărcinată cu gemeni, ar fi extrem de încântată. În ceea ce o privește, cu cât mai mulți copii, cu atât mai bine”.

În urmă cu nici două luni de zile, Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William au trecut prin cea mai mare spaimă a vieții lor. Avionul în care aceștia s-au aflat a aterizat de urgență în Pakistan, după două încercări eșuate de a atinge solul.

Aeronava în care s-au aflat a fost nevoită să aterizeze în Lahore din cauza unei furtuni puternice. Cei doi se aflau într-o vizită oficială în statul pakistanez. Ducii de Cambridge trebuiau să ajungă în Islamabad, capitala Pakistanului.

N-au mai putut face lucrul acesta din cauza unei furtuni electrice extrem de puternice, aparatul de zbor care aparținea Forțelor Aeriene Britanice aterizând de urgență în Lahore, un alt oraș din același stat.

Pilotul a încercat să ”parcheze” avionul pe pista bazei aeriene din Rawalpindi și în aeroportul principal, iar apoi s-a ridicat din nou în aer și și-a continuat traseul către o pistă de aterizare mai sigură, în orașul Lahore.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×