Scrisoarea unei fetițe de 5 ani a emoționat o lume întreagă. Destinatarul a fost vecinul ei de 93 de ani

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 23:02
Scrisoarea unei fetițe de 5 ani a emoționat o lume întreagă. Destinatarul a fost vecinul ei de 93 de ani
O fetita de cinci ani i-a scris vecinului de 93 ca sa se asigure ca este bine. sursa foto: twitter

O fetiță în vârstă de cinci ani, din orașul londonez Wolverhampton, a emoționat o lume întreagă după ce i-a trimis vecinului în vârstă de 93 de ani o scrisoare, prin care voia să știe dacă acesta este bine. Alături, i-a desenat un curcubeu.

O fetiță de cinci ani i-a trimis vecinului de 93 de ani o scrisoare emoționantă

Kiran, din orașul Wolverhampton din Marea Britanie, are doar cinci ani, dar înțelege foarte bine situația dezastruoasă în care se află întreaga planetă. Mai înțelege și că bătrânii sunt cei mai vulnerabili în fața virusului ucigător și că trebuie să se protejeze.

Tocmai de aceea, a vrut să se asigure că vecinul de la numărul 24 este bine și să îl asigure că nu este singur.  Alături de scrisoare a atașat desenul unui curcubeu.

Kiran: „Am vrut doar să știu: sunteți bine?”

Kiran „de la numărul 9” a scris: „Trebuie să rămân acasă din cauza coronavirusului. Am vrut doar să știu: sunteți bine? V-am desenat un curcubeu pentru a vă reaminti că nu sunteți singur. Vă rog, răspundeți-mi dacă puteți “, acestea au fost rândurile scrise de micuța Kiran.

Potrivit publicației La Repubblica, citată de presa britanică, scrisoarea a fost purtată de vânt și a ajuns în casa bătrânului câteva minute mai târziu. Impresionat și emoționat de gestul fetiței, vecinul i-a răspuns bucuros.

Ron: „Ca și tine, sunt izolat”

Ron, care locuiește la numărul 24, a fost extrem de fericit și i-a răspuns fetiței prin câteva rânduri:„Ca și tine, sunt izolat, așa că a fost frumos să știu că ți-ai făcut griji pentru mine. Am fost prima persoană care s-a mutat aici în 1955 și am rămas aici de atunci.”

„Situația coronavirusului este foarte gravă și trebuie să facem cu toții tot posibilul să o depășim, sperăm să ieșim sănătoși”, i-a transmis bătrânul, micuței de numai cinci ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×