Schimbări majore în social-media! Ce noutăți anunță Instagram, YouTube și LinkedIn

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 14:46
Schimbări majore în social-media! Ce noutăți anunță Instagram, YouTube și LinkedIn
Instagram introduce mesageria și pe desktop. Sursa foto: evz.ro

Social media se schimbă! Mesageria Instagram va funcționa și pe desktop, nu doar pe telefon, iar utilizatorii YouTube vor putea vedea toate comentariile postate de un anumitor utilizator.

Instagram introduce mesageria și pe desktop

Așadar, utilizatorii Instagram vor putea interacționa între ei și pe desktop, nu doar pe telefon și vor putea folosi mesageria exact cum este folosită acum cea a Facebook, conform paginademedia.ro.

Instagram scoate butonul IGTV și face mai simplu uploadul de videouri în secțiunea Instagram TV. Tot aplicația din portofoliul Facebook va adăuga mai multe variante de Boomerang, inclusiv posibilitatea de a le scurta.

Live-uri pe LinkedIn, dar doar pentru companii

Chiar și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a recunoscut, într-o declarație pentru New York Times, că: „Mesajele private, grupurile și story-urile au fost cele trei zone cu cea mai rapidă creștere în comunicarea online”.

YouTube va permite creatorilor de conținut să aibă acces la informațiile publice ale unui utilizator care i-a comentat la un video.

Totodată, se anunță schimbări majore și pentru LinkedIn, unde se vor putea face sesiuni video live. Această posibilititate se pare că va fi accesibilă doar pentru companii. Până în acest moment, LinkedIn Live a fost disponibil doar în SUA.

Între timp, Mark Zuckerberg aunță noi schimbări care vor feri mai multă siguranță utilizatrilor Facebook, Instagram și WhatsApp.

„Stiu ca nu avem neaparat cea mai buna reputatie in ceea ce priveste apararea intimitatii utilizatorilor nostri. Dar facem schimbari. Nu vom rezolva problemele peste noapte si nici nu avem, inca, solutii pentru toate problemele. Dar un lucru e cert: in viitor, intimitatea trebuie garantata”, a declarat Mark Zuckerberg, citat de BBC.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×