Schimbări la Exatlon. Anunţul făcut în direct de Cosmin Cernat

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 15:04
Schimbări la Exatlon. Anunţul făcut în direct de Cosmin Cernat GALERIE FOTO
Cosmin Cernat a anunţat că vor fi schimbări la Exatlon România

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon România, a anunţat că vor avea loc schimbări în cadrul competiţiei. Acesta a spus că nu va mai exista jocul pentru vilă de acum, iar concurenţii care au rămas în competiţie vor sta în casă. Jocurile vor fi doar individuale.

„Vor fi jocuri individuale. De astăzi fiecare joacă pentru el. În ziua de astăzi este programat jocul special, tot individual. Am pentru voi câteva surprize: prima dintre ele este că în această parte finală nu mai există jocul pentru vilă”, a spus Cosmin Cernat, care a continuat şirul dezvăluirilor.

Cosmin Cernat a făcut anunţul privind schimbările care vor avea loc la Exatlon

„Mai am o surpriză pentru voi. Am spus la început că e jocul special, dar aşa cum vedeţi nu mai există cele 3 stele. Din punctul meu de vedere e bine că au dispărut, pentru că astăzi vor exista doi câştigători: o fată şi un băiat. Atât fata, cât şi băiatul vor avea în buzunare o sumă importantă de bani cu care să facă orice vor ei. Un băiat şi o fată vor pleca de astăzi mai bogați. Suma pe care o vor câştiga este 10.000 de lei!”, a încheiat prezentatorul de la Exatlon.

Cosmin Cernat, prezentatorul de la Exatlon
Cosmin Cernat, prezentatorul de la Exatlon

Cristi Pulhac şi Mădălina Predoi nu vor mai sta de acum în barcă, iar cei doi au vorbit despre aceste schimbări: „Trei sferturi din Exatlon am trăit acolo. Nu ştiu dacă voi plânge când voi pleca şi-mi voi lua rămas-bun. Chiar vorbeam cu Giani, este foarte greu de trăit acolo. Ştiu şi ei cum e. Mă bucur că într-un final plec de acolo”, a spus fostul fotbalist. „Mă bucur foarte mult că deja suferim de frig noaptea. Nu mă aşteptam când am venit la Exatlon să stau doar acolo. Mă bucur enorm şi de-abia aştept să îmi iau la revedere de la baracă. Nu am niciun regret”, a declarat şi Mădălina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×