Schimbare majoră la Pro TV! Cosmin Stan revine la pupitrul știrilor

Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 19:24
Schimbare majoră la Pro TV! Cosmin Stan revine la pupitrul știrilor GALERIE FOTO
Cosmin Stan revine la pupitrul știrilor

Cosmin Stan revine la pupitrul știrilor Pro TV de weekend ! Schimbarea făcută de conducerea televiziunii din Pache Protopopescu va avea loc chiar din această săptămână, de la ora 7:00. Acesta va face cuplu cu Andreea Marinescu sau cu Lavinia Petrea.

Cosmin Stan revine la pupitrul știrilor

Cosmin Stan revine, astfel, la pupitrul știrilor, după ce până în luna aprilie a prezentat Observatorul de Weekend, la Antena 1. Din luna mai, a trecut la Pro TV, unde în primă fază a fost reporter de teren.

„Revenirea la pupitrul Știrilor matinale de weekend este un nou vis împlinit pentru mine, un vis în care am crezut cu tărie chiar și în momentele în care părea imposibil să se mai transforme în realitate. Mă simt mai pregătit ca oricând să le aduc din nou telespectatorilor, în diminețile de weekend, știri esențiale care să-i ajute să înțeleagă și să analizeze singuri ce se întâmplă în jurul lor.

Cosmin Stan revine la pupitrul știrilor
Cosmin Stan revine la pupitrul știrilor

Cosmin Stan va prezenta știrile de weekend cu Andreea Marinescu sau cu Lavinia Petrea

Mă bucur enorm că voi împărți pupitrul de prezentare cu Andreea și Lavinia, două jurnaliste pe care le apreciez și cu care voi avea multe istorii de povestit mai ales că am împărțit cu toții ani de zile, terenul la secția Eveniment. Și nu în ultimul rând, va fi cu relaxare, cu mult râs dar cu și cu profesionalism”, a spus Cosmin Stan potrivit paginademedia.ro.

Cosmin Stan a preluat Observatorul după o absență de patru ani de pe sticlă, după ce în 2014 a fost concediat de la Prima TV. Anterior, el a lucrat la Realitatea TV, la Digi24, dar și la Pro TV, fiind parte din echipa de jurnaliști care a adus un premiu Emmy Știrilor Pro TV. Când s-a întors la Pro TV, Cosmin Stan a scris pe o rețea de socializare că s-a întors acasă.

„După exact 10 ani, de mâine mă întorc acasă, la PRO TV, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!”, a scris Cosmin Stan pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×