Scene șocante la Masterchef Spania! O concurentă le-a prezentat juraților cel mai scârbos preparat din istoria emisiunii. Cum au reacționat aceștia VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
06/05/2020, 15:33
Scene șocante la Masterchef Spania! O concurentă le-a prezentat juraților cel mai scârbos preparat din istoria emisiunii. Cum au reacționat aceștia VIDEO
Așa arată „preparatul” cu care o tânără concurentă a încercat să treacă mai departe la Masterchef Spania. Sursa foto: Twitter

Deși din exterior poate părea extrem de ușor și atractiv, mai ales dacă ne gândim la sumele uriașe care s-au vehiculat de-a lungul timpului în spațiul public, rolul de jurat al emisiunii Masterchef este o adevărată provocare.

Au simțit-o pe pielea lor cei trei bucătari spanioli care au acceptat să judece preparatele concurenților în show-ul difuzat de un post de televiziune din țara natală. Printre toate delicatesele din care au gustat cu plăcere de-a lungul competiției, s-a strecurat și unul care pur și simplu i-a scandalizat.

Scandal la Masterchef Spania, după ce o concurentă a adus în fața juraților o potârniche negătită

Ajunsă în etapele superioare ale show-ului culinar, Saray, o concurentă de doar 27 de ani din Cordoba a încercat să-i surprindă pe jurați cu preparatul său și a reușit acest lucru. Nu în sensul bun, însă, pentru că aceștia aproape că și-au întors stomacurile pe dos când au văzut că în farfuria tinerei se afla o potârniche negătită.

Ai fost lipsită de respect față de toată lumea. Ceea ce ai făcut nu are nicio justificare. Ai râs de toți.

Nici măcar să nu deschizi gura să vorbești, pentru că nu poți avea ceva de spus în apărarea ta”, a reacționat Jordi Cruz, unul dintre membrii juriului. Cu toții au căzut apoi de acord că au asistat la cel mai scârbos „preparat” din istoria emisiunii Masterchef, motiv pentru care concurenta a fost imediat eliminată.

Ce a spus tânăra în apărarea sa

O potârniche crudă, nici măcar jumulită, alături de câteva roșii pe post de ornament. Atât a reușit să pregătească Saray în cele 20 de minute pe care le-a avut la dispoziție.

Sau cel puțin așa își justifică gestul, lăsând de înțeles că a fost o formă de protest față de modul în care se desfășoară competiția în etapele eliminatorii.

Să te lăsăm să intri pe acea ușă a fost marea greșeală pe care am făcut-o în acești 8 ani de emisiune.

Aș aprecia dacă ți-ai da jos șorțul, pe care te asigurăm că nu îl meriți sub nicio formă și ai ieși pe acea ușă din spatele tău”, a mai spus bucătarul spaniol, oripilat și scandalizat de farfuria concurentei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×