Scene revoltătoare în Huși! Copil de 12 ani, bătut cu bestialitate de șoferul unei ambulanțe VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/02/2020, 10:40
Scene revoltătoare în Huși! Copil de 12 ani, bătut cu bestialitate de șoferul unei ambulanțe VIDEO
Un copil de 12 ani a fost bătut cu bestialitate de șoferul unei ambulanțe. Sursa foto: captură Youtube

Scene revoltătoare surprinse sâmbătă dimineață în municipiul Huși, județul Vaslui, unde un băiat de doar 12 ani a fost bătut cu bestialitate în plină stradă. Întreaga întâmplare, desprinsă parcă din filmele de acțiune, a fost filmată și publicată ulterior pe rețelele de socializare, internauții reacționând extrem de vehement la adresa agresorului, șoferul unei ambulanțe din cadrul Substației Huși.

Copil de 12 ani, bătut în plină stradă de șoferul unei ambulanțe. De la ce ar fi pornit totul

În imagini se poate observa cum bărbatul se năpustește asupra tânărului și, fără să țină cont de ceilalți trecători, îl lovește cu pumnii până când acesta se prăbușește, pur și simplu, pe caldarâm. Totul a început în momentul în care puștiul a lovit un semn rutier.

Observând gestul său aparent banal, șoferul ambulanței l-a apostrofat mai întâi verbal, după care, scos din minți de reacția băiatului, i-a aplicat o corecție fizică sub privirile consternate ale persoanelor din zona respectivă. Nu s-a putut opri nici măcar în momentul în care tânărul se afla căzut la pământ.

Reacția șoferului de ambulanță: „Era un grup de șase copii. N-am vrut să le fac nimic”

Cazul a ajuns deja în atenția Poliției Huși, care a anunțat demararea unei anchete pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Chestionat pe marginea acestui subiect, șoferul ambulanței susține în apărarea sa că nu și-a dorit să recurgă la acte de violență.

Chiar dacă recunoaște că a greșit, încearcă să-și justifice faptele revoltătoare aruncând vina asupra victimei, care ar fi avut un comportament nepotrivit. Mai mult decât atât, potrivit bărbatului, copilul de 12 ani ar fi amplificat intensitatea loviturii, știind că unul dintre prietenii din grupul său filma întreaga scenă.

Era un grup de șase copii. Am țipat la ei pentru că au rupt un indicator rutier. Atunci au început să mă înjure, m-au provocat și m-am dus după ei. Nu am vrut să le fac nimic decât să le spun că nu e frumos ce au făcut…Au agresat verbal două fetițe care treceau pe stradă.

Au început să înjure. Mi-am ieșit din fire. Nu trebuia să fac asta, dar asta e. Regret ceea ce am făcut. Nu pot să mai fac nimic acum.  Nici nu a fost o lovitură atât de puternică. A exagerat copilul pentru că, probabil, știa că este filmat de un prieten din grupul său”, a declarat, Gabi Brănici, șoferul de ambulanță care l-a agresat fizic pe băiat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×