DIVORŢ BOMBĂ în showbiz-ul românesc! Îl acuză că a bătut-o: „M-a bătut! Am băgat divorţ”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/09/2017, 15:35
DIVORŢ BOMBĂ în showbiz-ul românesc! Îl acuză că a bătut-o: „M-a bătut! Am băgat divorţ” GALERIE FOTO

„Masterchef” România a trecut printr-a doua schimbare de juraţi, însă unul dintre cei trei chefi din sezonul trecut are o viaţă personală care bate toate scenariile filmelor difuzate de faimosul post TV care transmite show-ul culinar anterior menţionat.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Samuel Le Torriellec s-a născut într-un mic orăşel, Cherburg, din Normandia, patria gastronomiei şi un autoproclamat Rai al gurmanzilor. La doar 16 ani, francezul părăsea casa părintească în căutarea drumului său. Şi-a găsit un job într-un restaurant şi acolo avea să deprindă tainele unei meserii grele, dar frumoase. A lucrat rând pe rând în restaurante de prima mană, până la restaurante cu stele Michelin.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Viaţa lui avea să se schimbe însă radical într-o zi, când câţiva prieteni l-au convins să vină în Bucureşti. A zis că stă numai trei zile în capitala noastră, dar cele trei zile s-au transformat deja în opt ani. Şi asta pentru că pe plaiuri mioritce a cunoscut-o pe Georgiana, o bucureşteancă superbă cu ochi migdalaţi care în 2015 avea să îi devină soţie.

Din păcate, temperamentul coleric al tatualui chef aveau să transforme căsnicia într-un veritabil coşmar. Ce-i drept, cea care a băgat zâzanie între cei doi este chiar fiica din prima căsătorie a lui Sami. Fata de 16 ani nu a putut să o accepte pe Georgiana şi de aici au început scandalurile. Surse din apropierea cuplului au povestit că Samuel nu se mai întelegea deloc  cu soţia româncă. Ba ţipa la ea, ba o jignea, totul culminând cu o corecţie fizică, în toamna lui 2016, moment în care nevasta a decis să bage divorţ.

Aşa este, m-a agresat, m-a bătut! Fiul meu (n.r din prima căsătorie) s-a speriat foarte tare şi a sunat la o rudă apropiată, care a venit imediat la noi acasă şi a intervenit. Am decis să pun punct căsniciei„, povesteşte Georgiana Le Torriellec, cu lacrimi în ochi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×