Scene cumplite la înmormântarea copiilor arși de vii la Timișoara. Mama lor a avut nevoie de îngrijiri medicale

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
22/01/2020, 16:50
Scene cumplite la înmormântarea copiilor arși de vii la Timișoara. Mama lor a avut nevoie de îngrijiri medicale
Mama copiilor arși de vii la Timișoara a murit în timpul slujbei de înmormântare și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sursa foto: observator.tv

Săptămâna trecută, patru copii din Timișoara se stingeau din viață în chinuri groaznice, după ce casa în care locuiau era cuprinsă, pur și simplu, de flăcări. Astăzi, micuții au fost conduși pe ultimul drum, într-o mare de lacrimi. Sfâșiată de durere, mama acestora a leșinat în timpul slujbei de înmormântare și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cei patru copii arși de vii la Timișoara au fost înmormântați. Mamei i s-a făcut rău în timpul slujbei

În sicrie albe și în lacrimile tuturor celor dragi, veniți să își ia rămas bun și să le aducă un ultim omagiu. Așa au fost înmormântați miercuri cei patru frățiori ci vârste cuprinse între 4 luni și 6 ani, victime ale tragediei de la Timișoara.

Slujba a fost oficiată de mai mulți preoți, în frunte cu Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan. Impresionat de necazul care s-a abătut asupra familiei, acesta a ținut să îi conducă pe copii pe ultimul drum și să îi aline suferința celei care le-a dat viață, chiar dacă nimic nu îi va mai putea aduce înapoi.

Nemaiputând suporta durerea, femeia și-a pierdut cunoștința, potrivit observator.tv. Un echipaj medical aflat în apropiere a intervenit rapid și i-a acordat îngrijirile necesare.

Mesaj emoționant al mamei celor patru frățiori arși de vii: „Îmi asum vina pentru tot”

Reamintim că în urmă cu o săptămână, patru copii din Timișoara au pierit în chinuri groaznice, după ce casa în care locuiau a fost mistuită de flăcări. În urma acestei tragedii, autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incendiul.

Primele concluzii indică faptul că focul ar fi pornit de la o sobă improvizată, în timp ce bieții copii erau singuri acasă. Cei mici nu au avut nicio șansă de salvare și au ars, pur și simplu, de vii în camera în care erau închiși. În încăpere se afla și un frate mai mare, în vârstă de 14 ani, care a reușit să scape și să cheme ajutor.

Din păcate, în momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, micuții erau deja carbonizați. Devastată de durere, mama lor povestește că era la muncă în momentul în care s-a petrecut tragedia. Femeie se consideră vinovată pentru că, în drumul său spre casă, a făcut un scurt popas la bar pentru a-și lua partenerul.

Vina mi-o asum, sunt în stare să-mi asum vina pentru tot ce s-a întâmplat, recunosc. Pentru niște amărâți de bani mi-am pierdut copiii. Deci nu doresc la nimeni chestia asta.

Pentru niște amărâți de bani. Am acceptat orice ajutor, dar mai puțin să-mi dau copiii de lângă mine. Deci mai bine să mă taie pe mine, decât să-mi ia copiii de lângă mine”, a declarat Ana Maria Vulpe, mama copiilor, pentru știrileprotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×