Scenaristul serialului Familia Simpson despre predicțiile pentru anul 2020: „Ok, presupun că am făcut-o”

Dan Suta   
în Stiri mondene
08/05/2020, 23:27
Scenaristul serialului Familia Simpson despre predicțiile pentru anul 2020: „Ok, presupun că am făcut-o”
Episodul din Familia Simpson care a scandalizat internetul a apărut în 1993

Scenaristul serialului Familia Simpson, Bill Oakley, a distribuit pe Twitter o scenă din controversata producție în care există o invazie de albine asasine.

Scenaristul Familia Simpson, despre episodul cu invaziile de albine

Internauții cred că episodul respectiv, din anul 1993, ar fi prezis venirea albinelor asiatice cu care se confruntă acum Statele Unite ale Americii.

Oakley a spus, ca pe o glumă, că probabil și scena respectivă era tot o predicție marca Simpson, așa cum au fost și altele.

„Ok, bine, presupun că am făcut-o”, a scris Oakley pe Twitter.

Scena respectivă prezintă o invazie de albine în orașul Springfield, unde doctorul Hibbert caută un remediu pentru un virus care afecta comunitatea.

Episodul a apărut în anul 1993, însă adepții teoriilor fanteziste l-au popularizat din nou după invazia viespilor din SUA declanșată în urmă cu  4 zile.

Internauții o țin pe a lor

„Putem să ne grăbim pe linia timpului unde Lisa a devenit președinte, vă rog?”, a comentat un american ironic sugerând că Trump ar trebuie să plece de la Casa Albă.

„Ar putea scrie scenaristul un episod unde profesorul Frink să dezvolte un vaccin pentru a termina cu coronavirusul ăsta?”, a scris amuzat un alt internaut în secțiunea de comentarii de pe Twitter.

Bill Oakley a declarat într-un interviu pentru The Hollywood Reporter că, în realitate, serialul Familia Simpson a prezis puține lucruri față de cele care sunt vehiculate în presă, multe dintre ele fiind fake-uri.

„Evident că este vorba despre o coincidență pentru că episoadele sunt atât de vechi încât nu e exclus ca istoria într-adevăr să se repete. Multe din episoadele serialului sunt făcute pe baza unor evenimente petrecute în anii 60, 70 sau 80”, a mai semnalat cunoscutul scenarist.

Chiar și cu aceste lămuriri, vor exista în continuare oameni care să creadă că episoadele serialului Familia Simpson conțin previziuni  clare, multe dintre ele fiind deja istorie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×