Scandări triviale la PNL Boldești Scăeni după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale! PSD, „centrul atenției”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 14:43
Scandări triviale la PNL Boldești Scăeni după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale! PSD, „centrul atenției” GALERIE FOTO
Liberalii au înjurat de mama focului PSD-ul. Sursa foto - ziarulincomod.ro

Scandări triviale la PNL Boldești Scăeni după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale! Mai mulți liberali de la această organizație au sărbătorit cu înjurături la adresa PSD-ului victoria lui Klaus Iohannis în fața Vioricăi Dăncilă. Totul s-a petrecut la sediul PNL Boldești Scăeni, acolo unde după anunțarea rezultatelor parțiale s-a dat drumul la petrecere. Partidul Social Democrat a fost înjurat de către liberali, conform celor de la ziarulincomod.ro.

Scandări triviale la PNL Boldești Scăeni după victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale!

Mai mulți membri PNL, printre care consilierul județean Gabriel Tudoran și consilierii locali Cornel Isbășoiu, Cristian Dobrică și Horațiu Tănăsescu au sărbătorit victoria lui Iohannis cu înjurături grele la adresa rivalilor. Vă readucem aminte că șeful statului, Klaus Iohannis a obţinut 66,09% din voturi la alegerile prezidenţiale, iar Viorica Dăncilă – 33,91%, coform rezultatelor finale ale scrutinului anunţate de Biroul Electoral Central.

Klaus Iohannis a fost votat de 6.509.135 de voturi, reprezentând 66,09%, iar Viorica Dăncilă de 3.339.922 de alegători, adică de 33,91%. Numărut total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost 10.031.762 reprezentând o prezenţă de 54,86%. Au fost 9.849.057 voturi valabil exprimate, adică 98,18% din numărul alegătorilor care s-au prezentat la urne, fiind 182.648, adică1,82% voturi nule.

Injuraturi_liberale

Intelectuali liberali de bun simț sărbătorind faptul că au scăpat România de proști și nesimțiți. #Românianormală #Româniaeducată

Gepostet von Grupul de Investigatii Politice am Montag, 25. November 2019

PSD, „centrul atenției”

Potrivit articolului 82 din Constituţie, candidatul a cărui alegere a fost validată depune în faţa Camerei Deputaţilor şi a Senatului, în şedinţă comună, următorul jurământ: „Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

Mandatul Preşedintelui României este de 5 ani şi se exercită de la data depunerii jurământului. De remarcat că la alegerile din 2024, Klaus Iohannis nu mai are voie să participe, fiind deja la al doilea mandat consecutiv.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×