Fiul Viorică Dăncilă își îmbărbătează mama! A postat o imagine foarte sugestivă

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
29/11/2019, 12:42
Fiul Viorică Dăncilă își îmbărbătează mama! A postat o imagine foarte sugestivăGALERIE FOTO
Fiul Viorică Dăncilă își îmbărbătează mama cu o fotografie pe Facebook

Viorica Dăncilă trece prin momente grele, după pierderea alegerilor prezidențiale, dar și după pierderea conducerii celui mai mare partid din România. Colegii de partid ai Vioricăi Dăncilă se pare că nu mai au încredere în fostul premier, însă cel care crede în continuare în ea este fiul său, care a postat o fotografie sugestivă.

Fiul Viorică Dăncilă își îmbărbătează mama cu o fotografie pe Facebook

Victor Dăncilă a postat recent o fotografie cu mama sa pe Facebook, din care reiese faptul că Viorica Dăncilă este o femeie puternică, capabilă să treacă peste toate obstacolele pe care viața și colegii de partid le-au adus în calea ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României, cel care arată cât de puternică este mama sa, a fost, de fapt, o slăbiciune pentru Viorica Dăncilă în campania electorală. Jurnaliștii au întrebat-o de mai multe ori cum s-a angajat fiul său la Curtea de Conturi. De fiecare dată, Viorica Dăncilă a negat faptul că ar fi avut vreo legătură cu funcția pe care o ocupă fiul său, chiar dacă acesta s-a angajat chiar în ziua când Guvernul condus de mama sa depunea jurământul.

Fiul Viorică Dăncilă își îmbărbătează mama cu o fotografie pe Facebook
Fiul Viorică Dăncilă își îmbărbătează mama cu o fotografie pe Facebook.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi”

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat înainte să devin premier. Să nu mai legăm activitatea copiilor de părinți”, declara Viorica Dăncilă în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Victor-Florin Dăncilă, ocupă funcția de „consilier – cabinet demnitar”, conform declarației de avere. „Domnul Victor Florin Dăncilă este angajatul Autorității de Audit, având funcția de consillier în cadrul cabinetului demnitarului – domnul Ilie Sârbu (vicepreședinte al Autorității de Audit), cu contract individual de muncă încheiat pe perioadă determinată (durata mandatului demnitarului aferentă perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020)”, este răspunsul oferit presei de Curtea de Conturi.

În funcția de la Curtea de Conturi, Victor Dăncilă a fost numit direct de către demnitarul în subordinea căruia lucrează, așadar nu a ocupat o funcție publică prin concurs.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×