Fiul Vioricăi Dăncilă, mesaj după ce mama lui a pierdut alegerile prezidențiale: „Îmi place cine rămâne”

Fiul Vioricăi Dăncilă, mesaj după ce mama lui a pierdut alegerile prezidențiale: „Îmi place cine rămâne”
Victor Dăncilă (foto stânga), alături de mama lui la Ateneul Român *foto: captură youtube

Chiar dacă a pierdut sprijinul partidului după înfrângerea dură suferită la alegerile prezidențiale în dauna lui Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă are în continuare suportul familiei sale. Cel puțin așa a explicat fiul său, Victor, cel care a scris un mesaj de sprijin pentru mama sa pe rețelele de socializare.

Mesajul fiului Vioricăi Dăncilă, după ce mama lui a pierdut turul doi al alegerilor prezidențiale

„Din timpul care trece îmi place cine rămâne…”, a fost mesajul scris de Victor Dăncilă pe facebook, după ce mama sa a pierdut alegerile. Victor a fost și el unul dintre cei prezenți la sediul PSD din bulevardul Kiseleff în ziua votării din turul doi al prezidențialelor. Atmosfera a fost însă una tristă pentru Viorica Dăncilă, în ciuda chiar și a eforturilor fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea, cel care a adus brânză și rosii la sediul social-democraților.

De altfel, Victor Dăncilă a fost unul dintre subiectele recurente ale campaniei din alegerile prezidențiale din acest an. Asta după ce presa a scris în vară că Victor Dăncilă lucrează la Curtea de Conturi, acolo unde este consultant la cabinetul președintelui curții, Mihai Busuioc, unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea.

Cine este Victor Dăncilă, fiul fostului premier al României

Victor Dăncilă are de altfel o carieră care pare a fi construită pe pilele părinților săi. Astfel, potrivit declarației de avere, înainte de a deveni consilier la Curtea de Conturi, Dăncilă jr. a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de ”permitting expert”, un fel de specialist în probleme de mediu. Ar fi de reamintit în acest sens că tatăl său este manager regional la OMV, iar mama sa, Viorica Dăncilă, a fost angajată până în 2009, înainte de a deveni europarlamentar PSD.

Victor Dăncilă a absolvit Liceul Teoretic din Videle și Universitatea Ecologică din București. Soția acestuia, Elena Dăncilă, adică nora prim-ministrului Dăncilă, este angajată la Primăria Sector 5, în funcția de consilier juridic, arată g4media.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×