Scandal uriaş la Chef la cuţite, de la Antena 1! „Emisiunea e aranjată”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
18/12/2018, 13:09
Scandal uriaş la Chef la cuţite, de la Antena 1! „Emisiunea e aranjată” GALERIE FOTO
A fost scandal uriaş la Chefi la cuţite, de la Antena 1. Ce s-a întâmplat

A fost scandal uriaş la emisiunea Chefi la cuţite, după ce Ovidiu Malisevschi a fost eliminat din competiţie iar cea care a mers mai departe a fost Creaţa, căreia nu i-a ieşit desertul, însă a fost ajutată de un coleg de echipă.

În cadrul probei, concurenţii au avut de făcut Cupcakes, iar Creaţa, pe numele real Cristina Lupu, le-a greşit total. Un coleg din echipa sa i-a oferit apoi din brioşele sale, după ce el găstise cu câteva în plus. La final, când s-au împărţit punctele, Creaţa a obţinut 12, iar colegul care a gătit pentru ea doar 9. După acel moment, fanii au izbucnit imediat şi spun că emisiunea ar fi aranjată.

Scandal uriaş la Chef la cuţite, de la Antena 1!

Ovidiu, de la echipa Roșie, a lui Florin Dumitrescu, a luat cel mai mic punctaj și a fost eliminat, după ce a obţinut doar cinci puncte. Ovidiu a reuzat apoi să primească de la Sorin Bontea cuţitul de aur, cel care îl ducea direct în echpa lui, însă el a vrut în echipa lui Florin Dumitrescu. În cele din urmă, Bontea l-a schimbat pe Ovidiu cu un puşti de la Florin Dumitrescu, prin intermediul unei amulete şi aşa a ajuns ca Ovidiu să fie eliminat din echipa din care îşi dorea să facă parte.

“Nu este coret ce faceţi omul ala chiar şi a dorit să fie în echipa dumneavostra aţi dat afară un bucătar şi a rămas creaţa pentru rating sunteţi jalnic, o emisiune aranjată”, sunt doar câteva din comentariile apărute în mediul virtual.

 Ovidiu Malisevschi, concurentul eliminat de la Chefi la cuţite
Ovidiu Malisevschi, concurentul eliminat de la Chefi la cuţite

Mesajul lui Florin Dumitrescu

După scandalul care a avut loc, Chef Florin Dumitrescu a postat un mesaj pe un site de socializare prin care a vrut să ofere detalii despre cum au decurs lucrurile: „Vă înţeleg supărarea, dar trebuie să înţelegeţi că lucrurile stau în felul următor: noi, juraţii, nu ştim cine a gătit, cum şi ce a gătit. Noi jurizăm o farfurie şi o punctăm de la 1 la 5, în funcţie de preferinţe. Nu ne spune nimeni că X a gătit şi nu i-a ieşit, aşa că a luat de la Y şi uite că mâncarea lui Y are punctaj mai mare în farfuria lui X.”

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut pe Facebook
Acestea sunt doar câteva dintre mesajele care au apărut pe Facebook

„Noi nu ştim lucrurile astea, drept urmare, abia azi am aflat asta. Amuleta salvatoare nu aveam cum să o folosesc în cazul ăsta, pentru că: Ovi 5 puncte, Marius nu ştiu cât a luat pentru că îmi cântau copiii la ureche, Silviu 9 puncte, Smiley 10 puncte, Nela şi Creaţa 12 puncte. Ştiu că este o diferenţă clară de valoare ,,gastronomică” între Creaţa şi Ovidiu, dar în voturile din seara asta lucrurile au stat altfel, subliniez voturi. În plus, îmi este frică de amuleta asta pentru că dacă te pui contra sorţii, activezi sindromul Final Destination (l-am trăit în sezonul 4, când în loc să fac cum am vrut eu, am ascultat un concurent că e obosit şi până nu a plecat el din concurs am pierdut şi mi-au plecat 3 oameni, abia după aia am început să câştigăm)
Ne vedem maine seară.

PS. O echipă de bucătari nu poate fi formată din 6 headchefi, am mai spus asta, avem nevoie şi de oameni care să ajute. Dar, veţi avea şi surprize sezonul ăsta”, a scris Florin Dumitrescu

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×