Scandal uriaș la Aeroportul Otopeni! Filmare virală cu angajați care aruncă bagajele. Reacție fermă a ministrului

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 17:38
Scandal uriaș la Aeroportul Otopeni! Filmare virală cu angajați care aruncă bagajele. Reacție fermă a ministrului GALERIE FOTO
Un angajat este filmat în timp ce aruncă bagajele pasagerilor. Sursa foto - facebook

Scandal uriaș la Aeroportul Otopeni acolo unde angajații unei firme de handling au fost filmați în timp ce aruncau bagajele călătorilor. Clupul a devenit instantaneu viral și a adunat câteva mii de vizualizări în timp record. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a văzut și el ce se întâmplă și acum i-a solicitat directorului Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) să ia măsuri în privinţa companiei Globeground.

Scandal uriaș la Aeroportul Otopeni!

Pe filmare se vede cum un angajat al acestei companii aruncă bagajele pasagerilor, în timp ce banda este blocată de un troller. „Ce vedeţi în acest filmuleţ este o confuzie care s-a făcut foarte mult timp vizavi de autobuzele care preiau pasagerii, vizavi de bagajele care ajung într-o stare rea la pasageri, vizavi de întârzieri. Şi tot timpul toată lumea a spus: este de vină ba TAROM-ul pentru întârzierea curselor, ba aeroportul, că nu-i merg benzile, ba că nu sunt aere condiţionate în autobuzele care preiau pasagerii şi aşa mai departe.

Ce vedeţi aici, este o firmă de handling. Firma de handling, practic, are contract şi prestează servicii pentru firmele de aviaţie care zboară şi pentru aeroporturi. Noi aici avem firma Globeground, una dintre cele cinci firme de handling care lucrează pe Aeroportul Otopeni. O firmă unde de altfel sunt acţionari şi TAROM, dar și cei de la CNAB (…)

Răzvan Cuc a făcut publice imagini REVOLTĂTOARE din Aeroportul Otopeni: Ce fac angajații unei firme private cu bagajele pasagerilor

Răzvan Cuc a făcut publice imagini REVOLTĂTOARE din Aeroportul Otopeni: Ce fac angajații unei firme private cu bagajele pasagerilorDetalii AICI: https://www.stiripesurse.ro/razvan-cuc-a-facut-publice-imagini-revoltatoare-din-aeroportul-otopeni-ce-fac-angaja-ii-unei-firme_1391881.htmlsursa video: mediafax.ro

Gepostet von stiripesurse.ro am Sonntag, 13. Oktober 2019

Filmare virală cu angajați care aruncă bagajele

Am discutat cu domnul director de la aeroport şi l-am rugat să vină directorul acestei firme Globeground să îmi spună şi mie de ce se întâmplă aceste lucruri, un bagaj care rămâne în picioare blochează banda, iar apoi 20-30 de minute banda rămâne blocată, de ce întârzie autocarele care trebuie să preia pasagerii de la aeronave câte 30-40 de minute şi astfel pasagerii îşi pierd conexiunile.

L-am chemat să îmi spună de ce nu semnează actul adiţional care i-a fost dat de aeroport prin care i se impun anumite reglementări europene, în sensul că să avem aer condiţionat în autocare, să avem destui şoferi care deservesc autobuzele. Domnul director al firmei Globeground nu a putut să vină la întâlnire spunând că are foarte multă treabă şi are alt program”, a spus Cuc. Ministrul a explicat că pe aeroportul Otopeni operează cinci operatori de handling şi crede că „ceilalţi pot prelua activitatea”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×