Scandal uriaș între Mihai și Iulia Albu legat de fiica lor. Totul a pornit de la mesajul: „Am corona”

Dan Suta   
în Stiri mondene
11/05/2020, 07:32
Scandal uriaș între Mihai și Iulia Albu legat de fiica lor. Totul a pornit de la mesajul: „Am corona”
Mihai și Iulia Albu, la cuțite din cauza fetiței lor. SUrsa foto: Instagram

S-au reaprins certurile între Mihai și Iulia Albu! Și de data asta la mijloc se află fetița pe care cei doi o au împreună, Mikaela, pe care designerul nu a putut să o vadă mai bine de două luni pentru că, susține el, fosta nevastă nu l-a lăsat.

Mihai și Iulia Albu, două luni de certuri din cauza fetiței

Tensiunea între cei doi a reapărut după ce Mihai a postat pe rețelele online o fotografie cu el despre care Iulia a spus că e de prost gust, în maniera ei.

Polițista modei a comentat în emisiunea „La Măruță” poza la care Mihai, cu o coroană pe cap, a scris: „Am corona, n-am virus. Când stai prea mult în casă”. 

Aceasta a spus că imaginea este penibilă și a fost deranjată că și-a făcut poza în dormitorul care era cândva cuibușorul lor de nebunii. Cât despre coroană, Iulia a zis că e recuzită de teatru.

Cel mai probabil imaginea postată de Mihai arată dorul pe care acesta l-a purtat față de fiica lui, pe care din cauza pandemiei nu a putut să o vadă, căci așa a decis Iulia Albu.

Creatorul de pantofi și-a putut strânge fata în brațe, într-un final

Mihai a declarat pentru click.ro că de 63 de zile nu a fost lăsat să o vadă pe Mikaela și că a apelat la un avocat pentru că este dreptul lui, ca tată.

„Am reușit cu greu să vorbesc de vreo patru ori cu ea la telefon și mi-a reproșat că i-a spus mama ei că m-aș fi dus la serviciu în perioada aceasta și ca aș fi fost prea expus la virus. Eu, într-adevăr, am fost la atelier aproape zilnic, dar cu absolut toate măsurile de protecție, mai ales că am o mamă de 92 ani acasă si trebuie să o protejez. Mai este cineva în această situație, știe cineva ce ar fi de făcut? Este normal?”, a mărturisit designerul de pantofi.

În cele din urmă, fosta nevastă s-a înmuiat și a fost posibilă astfel întâlnirea dintre Mihai și Mikaela.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×