Scandal uriaș în lumea mondenă! Se bat pentru Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
12/01/2020, 11:18
Scandal uriaș în lumea mondenă! Se bat pentru Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu
Monica Hill, cauza unui scandal între doi buni prieteni. Sursa foto: Facebook.com

Fotomodelul Monica Hill, fosta iubită a designerului Cătălin Botezatu, ajuns să fi disputată de doi băieți de bani gata din showbiz-ul românesc. Frumoasa clujeancă se pare că a încins spiritele și a stârnit gelozie între doi buni prieteni. 

Monica Hill, subiect de scandal între doi băieți de bani gata

Monica Hill (19 ani) este un manechin renumit din Cluj-Napoca care s-a remarcat în showbiz-ul autohton prin relația pe care a avut-o cu creatorul de modă Cătălin Botezatu. Cei doi s-au cuplat în vara lui 2018, dar drumurile lor s-au separat. De atunci fotomodelul a avut mai multe relații pasagere cu bărbați bogați.

În momentul de față frumoasa clujeancă a stârnit un scandal. Din cauza geloziei doi buni prieteni nu-și mai vorbesc. Relația dintre băiatul patronului de la FC U Craiova, Adrian Mititelu JR., și băiatul fostului primar al localității Șelimbăr, județul Sibiu, Radu Maricuța s-a răcit după ce Monica Hill s-a cuplat cu Adrian, Radu fiind și el îndrăgostit de manechin.

„De când Adrian s-a combinat cu Monica, cei doi nu își mai vorbesc. E gelozie la mijloc. Radu o plăcea extrem de mult de Monica și nu i-a picat bine când a aflat că a combinat-o chiar fratele lui. S-a simțit trădat”, a declarat un prieten din anturajul celor doi prieteni.

Cine este Monica Hill, fosta iubită a designerului Cătălin Botezatu

Monica Hill este o tânără de numai 19 ani din Cluj-Napoca care a început să defileze pe podiumurile de modă încă de la o vârstă fragedă. Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a debutat ca fotomodel undeva în jurul vârstei de 12 ani.

Frumoasa brunetă a participat și la concursul Miss Intercontinental. Mai exact, Monica a reprezentat România la ediția cu numărul 46 care a avut loc la Hurghada, Egipt. Totodată, clujeanca a lucrat cu designeri renumiți din țara noastră, cât și de peste hotare. Monica Hill a defilat pentru Romaniţa Iovan sau George Hojbotă.

Monica Hill nu a confirmat relația cu Cătălin Botezatu

„L-am cunoscut pe Cătălin la 12-13 ani. Am fost la un casting, în orașul meu natal, în Cluj. El avea o prezentare, dar eu nu făceam parte din agenția respectivă de unde erau toate fetele. Totul a pornit de acolo, dar nimeni nu știe că noi am fost și acum doi ani la acest festival împreună.

După cum spuneam, ne cunoaștem de foarte mulți ani. Cătălin mi-a fost mereu alături, o să fie mereu alături de mine. Îi mulțumesc foarte mult, este un om minunat care m-a ajutat extraordinar de mult pe toate planurile.

Nu am un lucru care să îmi placă cel mai mult la el. Cătălin este un bărbat foarte, foarte frumos. Este foarte frumos. Arată foarte bine, se și menține, adică nu ai cum să arăți așa, parcă este ireal”, a declarat Monica Hill în cadrul unui interviu acordat la Antena Stars, relatează cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×