Ce făcea Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, în timp ce designerul era operat în Turcia. Ședință foto înfricoșătoare

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
23/09/2019, 15:54
Ce făcea Monica Hill, fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, în timp ce designerul era operat în Turcia. Ședință foto înfricoșătoare GALERIE FOTO
Monica Hill și Cătălin Botezatu ar fi avut o relație. Sursa foto: Instagram Monica Hill

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu, Monica Hill, își vede de activitățile ei obișnuite, deși cel cu care a împărțit momente frumoase din viață se zbate pentru a trăi în Turcia. Manechinul a postat o fotografie pe Facebook în care apare în lenjerie intimă, cu părul ușor răvășit și cu un șarpe pe braț.

Monica Hill, ședință foto cu un șarpe; Cătălin Botezatu, pe patul de spital

Monica promovează o marcă de lenjerie intimă pe contul ei de Facebook și pe Instagram. În imagine, fosta lui Bote apare cu un șarpe de porumb, o specie inofensivă, însă. Tânăra din Cluj Napoca postează des astfel de imagini provocatoare, iar cei slabi de înger s-au speriat puțin când au văzut-o cu șarpele pe mână.

Privitorii trebuie să știe că aceste reptile nu atacă oamenii și nu sunt veninoase, acesta fiind și motivul pentru care sunt alese în foarte multe ședințe foto. În tot acest timp, Cătălin Botezatu, fostul ei iubit, era în sala de operație în Turcia, după ce a fost depistat cu o afecțiune la colon. Din fericire, tumora pe care i-au descoperit-o doctorii nu era una canceroasă, însă riscurile s-au menținut și se mențin.

Monica Hill fosta lui Cătălin Botezatu
Imaginea cu șarpele care i-a speriat pe internauți. Sursa foto: Instagram Monica Hill

Cătălin Botezatu, mesaj pe Facebook

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată”, a scris Botezatu recent pe Facebook.

„Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o să fie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult”, a mai scris Bote.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×