Scandal urât în lumea frumosului: Lucia Maria Hohan, acuzată de multiple aventuri amoroase! „Marea creatoare îl înșela pe unde apuca…”

FANATIK   
în Stiri mondene
01/12/2019, 10:36
Scandal urât în lumea frumosului: Lucia Maria Hohan, acuzată de multiple aventuri amoroase! „Marea creatoare îl înșela pe unde apuca…”
Scandal urât în lumea frumosului Lucia Maria Hohan, acuzată de multiple aventuri amoroase! „Marea creatoare îl înșela pe unde apuca...”. Sursa foto: romaniatv.ro

Lucia Maria Hohan a devenit în ultimii ani un nume important în lumea frumosului și a show-ului din România. Una  dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi, cu „succesuri” chiar și la celebritațile de la Hollywood. Creațiile sale au îmbrăcat actrițe, fotomodele sau cântărețe precum Jennifer Lopez, Eva Longoria, Sofia Vergara, Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger, Demi Lovato sau Jennifer Hudson. Dintre vedetele autohtone, Anamaria Prodan, Antonia și Inna sunt clientele ei fidele.

Scandal urât în lumea frumosului: Lucia Maria Hohan, acuzată de multiple aventuri amoroase! „Marea creatoare îl înșela pe unde apuca…”

Succesul profesional este contrabalansat, însă, de eșecul total în viața de familie! Presa mondenă anunță că Lucia Maria Hohan s-a despărțit de bărbatul cu care a trăit timp de 11 ani, Adrian Stănescu, unul dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul securității online.

Cauza rupturii brutale dintre cei doi ar fi infidelitate creatoarei de modă, stil de viață scandalos și nicidecum accidental, repetat până când și-a adus partenerul la disperare. Adrian Stănescu i-ar fi iertat multe derapaje, după cum susține un martor, apropiat al familiei, într-o declarație oferită în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

„Să ne înțelegem, Adrian este un tip extrem de deștept. Gândește în viața de zi cu zi în termeni de management al riscului și este cel mai rațional om pe care îl cunosc. Iar ea… Ea îl înșela pe unde apuca! Știa de infidelitățile Mariei de ani buni. Prima oară s-a prins prin 2015. Atunci, în 2015, culmea, «marea» creatoare de modă a și recunoscut, iar el… șocant, nu ne-a ascultat pe niciunul dintre noi, prietenii lui, și nu i-a dat papucii. O ținea sus și tare că este vorba despre copii… Pentru că, trebuie să recunosc, nu am văzut în viața mea un bărbat mai dedicat ideii de familie, de îngrijire a copiilor”, a declarat Alex Țarog pentru wowbiz.ro.

Soțul puternicei creatoare de modă cam… papagal la femei?!

Presa mondenă susține că amicii au o părere foarte bună despre Adrian Stănescu, toți spun că pe cât de meseriaș este acesta în business, pe atât de… prost de bun este în viața privată. Iar în relația cu femeile e… un papagal?!

„De altfel, când îl întrebam de ce nu îi dă papucii doamnei, Adrian spunea că nu vrea să se despartă de ea pentru că își dorește ca micuții să crească într-o familie normală. Am înțeles, a iertat-o o dată! A doua oară…Dar când a aflat că marea creatoare îl înșela cu amici de-ai lui, chiar că nu am mai putut să îl înțeleg. Cred că fata asta a fost singura lui slăbiciune… Adică el lucra la casă, stătea cu muncitorii, iar domnița își făcea de cap cu bărbați prin hoteluri. El voia să facă un cămin pentru o familie, iar ea… El, care nu voia să audă de însurătoare, s-a dus în State cu ea, avea și inelul de logodnă, a cerut-o, doar ca să fie bine…”, a încheiat Țarog declarația pentru wowbiz.ro.

Aventură „în formă continuată” cu un secretar de stat din guvernul Cioloș!

Creatoarea de modă Lucia Maria Hohan, mai nou, și-ar părăsit familia pentru ultima ei pasiune, un fost secretar de stat în guvernul Cioloș, conform cancan.ro.

„Cunoscuta designeriță și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii minori, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu «tăuraşul», un fost membru al Guvernului!… () …Acesta locuiește la Londra, este însurat și are trei copii… () … a fost secretar de stat în Guvernul Cioloş. De-a lungul timpului a avut funcții importante în Guverul României”

Potrivit surselor cancan.ro, creatoarea de modă și amantul s-ar fi cunoscut la Londra, în luna martie, pe durata unei conferințe a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), ce s-a întins pe două zile. Halal exemplu de tineri europeni…

„Între cei doi ar fi existat o atracție pentru că la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună. Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi petrecut clipe de vis fix în hotelul unde ea era cazată. Distracția s-ar fi întins până dimineață. Fostul membru al Guvernului ar fi plecat din cameră aproape de 5:30, sleit şi obosit după o noapte complexă. Ulterior, între cei doi ar fi existat și un schimb de mesaje telefonice fierbinți: «Îți propun să fii amantul meu pentru totdeauna, dacă vrei!»”, au dezvăluit cei de la cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×