Scandal monstru la Iași! Un tânăr de 22 de ani a fost bătut și înjunghiat la Balul Bobocilor Facultății de Drept

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 11:56
Scandal monstru la Iași! Un tânăr de 22 de ani a fost bătut și înjunghiat la Balul Bobocilor Facultății de Drept
Un tânăr de 22 de ani a fost bătut și înjunghiat la Balul Bobocilor. Sursa foto: cavaleria.ro

De la bal, la spital! Un tânăr de 22 de ani a sunat la 112, unde a spus că a fost bătut și înjunghiat, în timp ce se distra la Balul Bobocilor Facultății de Drept din Iași! Polițiștii însoțiți de o ambulanță au ajuns la fața locului, unde l-au găsit pe tânăr plin de sânge.

Un tânăr de 22 de ani a fost bătut și înjunghiat la Balul Bobocilor

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Ioana Bîlea, a declarat, pentru Agerpres, că tânărul a fost înjunghiat în abdomen în urma unei altercaţii care a avut loc într-un club din Iaşi.

„În jurul orei 1,20 am fost sesizaţi prin apel 112 de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un club din municipiul Iaşi, a fost agresat fizic. Poliţiştii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat mai multe persoane. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a precizat Ioana Bîleapentru Agerpres.

Conflictul ar fi pornit chiar de la victimă

Surse din anchetă, citate de Agerpres, spun că principalii suspecți în cazul de la Balul Bobocilor sunt mai mulți tineri din Republica Moldova, cu vârste între 22 și 23 de ani. Se pare că totul a pornit de la victimă, care s-ar fi comportat urât cu o prietenă de-a agresorilor, iar aceștia au sărit în apărarea fetei.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, pentru Agerpres, ca victima a fost adusă la Spitalul Sf. Spiridon de un echipaj de ambulanţă de tip B.

„Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral, fără pierderea stării de conştienţă. Prezenta două plăgi înţepate la nivelul flancului drept din zona abdominală. A fost dirijat la Spitalul de Neurochirurgie pentru consult. Revine în Spitalul Sf. Spiridon pentru internare în secţia de Chirurgie. Pacientul este stabil hemodinamic”, a precizat Diana Cimpoeşu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×