Se pregătea să facă nunta, însă a ajuns să fie înmormântată în rochie de mireasă! Povestea tragică a femeii care a fost înjunghiată de 7 ori

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
27/10/2019, 17:40
Se pregătea să facă nunta, însă a ajuns să fie înmormântată în rochie de mireasă! Povestea tragică a femeii care a fost înjunghiată de 7 ori
Această tânără a fost ucisă cu sânge rece în plină stradă. Se pregătea de nuntă. Sursa foto: newyorktimes.com

În rândurile următoare vă prezentăm povestea tragică a unei femei de 35 de ani care tocmai fusese cerută în căsătorie de iubitul său și se pregătea nerăbdătoare de nuntă, așteptând momentul în care va ajunge în fața altarului alături de bărbatul iubit. Cele mai fericite zile din viața sa aveau să se transforme într-un adevărat coșmar, pentru că tânăra a fost ucisă cu sânge rece de un individ nemilos care a lăsat-o să zacă într-o baltă de sânge în plină stradă. Familia îndurerată a decis apoi ca aceasta să fie înmormântată în rochia de mireasă pe care și-o alesese, dar nu a mai avut ocazia să o poarte.

A murit la doar o săptămână după ce a fost cerută în căsătorie

Tragedia a avut loc pe 18 septembrie 2018, la mai puțin de o săptămână de când Wendy fusese cerută în căsătorie de bărbatul cu care urma să-și petreacă întreaga viață, dacă soarta nu ar fi avut alte planuri. În jurul orei 18:30, tânăra a ajuns acasă de la serviciu, întrucât stabilise cu o prietenă să meargă împreună pentru a-și alege rochia de mireasă mult-visată. Înainte, însă, a vrut să alerge puțin, mai ales că se pregătea pentru Maratonul de la Boston. La ora 21:00, Daniel, iubitul său, a ajuns acasă și spera să o întâlnească, dar Wendy era de negăsit.

S-a gândit că viitoarea soție este ocupată cu alegerea rochiei de mireasă, așa că nu și-a făcut griji. A făcut mai întâi un duș, apoi, văzând că aceasta nu dă niciun semn de viață, i-a trimis un mesaj. „Ești bine?” a scris bărbatul. Nu a primit niciun răspuns, așa că a folosit o aplicație pentru a-i localiza telefonul și astfel a văzut că era la doar două blocuri distanță.Cu doar o oră mai devreme, într-un restaurant din apropiere o femeie în echipament sport a intrat târându-se. Era Wndy. Văzând că sângerează puternic, oamenii i-au sărit imediat în ajutor. Fusese înjunghiată de șase ori în cap și gât și încă o dată în spate, iar momentul în care a intrat în localul respectiv a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ucigașul a fost prins după două zile și condamnat la 35 de ani de închisoare

În tot acest timp, Daniel  alerga disperat spre locația telefonului logodnicei sale, convins că s-a întâmplat ceva grav. Cum la fața locului erau parcate mai multe mașini de poliție cu girofaruri, tânărul s-a gândit că Wendy a fost lovită de o mașină. Avea să afle, însă, că femeia care ar fi trebuit să-i devină soție fusese înjunghiată în plină stradă.

În doar 48 de ore de la tragedie, un bărbat fără adăpost, numit Anthony Crawford, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat într-un parc, la doar o milă distanță, pe baza amprentelor de pe cuțitul găsit de anchetatori la locul faptei. Pentru fapta sa, ucigașul își va petrece următorii 35 de ani după gratii. Nimic nu va putea șterge, însă, durerea din sufletele tuturor celor dragi, cărora nu le vine nici acum să creadă că Wendy nu mai este în viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×