Scandal la Vocea României! Irina Rimes, acuzată că a eliminat pe nedrept o concurentă: „În cea mai bună zi a ei n-ar putea să cânte 30% ca ea”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 22:38
Scandal la Vocea României! Irina Rimes, acuzată că a eliminat pe nedrept o concurentă: „În cea mai bună zi a ei n-ar putea să cânte 30% ca ea”
Irina Rimes, contestată de fani după ultima decizie luată în cadrul emisiunii „Vocea României” *foto: facebook

Artista Irina Rimes are parte de o critică puternică din partea fanilor emisiunii „Vocea României”, după decizia pe care a luat-o în episodul de vineri seara. Rimes a avut de ales între Lia Burg, Marina Arsene şi Cristina Dima iar decizia pe care îndrăgita cântăreață a luat-o a stârnit furia fanilor emisiunii pe facebook.

Irina Rimes, contestată de telespectatori pentru că nu a ales-o pe Marina Arsene

Astfel, fanii emisiunii au fost extrem de vocali pe facebook la adresa faptului că Irina Rimes a ales-o pe Cristina Dima, în dauna celorlalte două concurente, în special a Marinei Arsene: „Irina în cea mai bună zi a ei n-ar putea să cânte 30% ca fata asta. Eu înțeleg că se simte amenințată, dar chiar să n-o salveze nimeni?! De fapt nu pot să mă mir când mă gândesc cine a câștigat anul trecut”, spune un utilizator de facebook.

Un alt internaut a spus: „Ca de obicei comercialul e înanintea tuturor! Dacă la Irina mă așteptam să facă alegerea greșită fiind „mai mică” din toate pdv, la ceilalți nu. Sunt profund dezgustat. Jurații ăștia au uitat tema acestei emisiuni: VOCEA! Marina a avut o interpretare perfectă, dumnezeiască care dă clasă oriunde! Păcat! Marina capul sus. Vei ajunge mare de tot!!!”, a mai spus fanul emisiunii.

Irima Rimes, criticată pentru că a renunțat la Marina Arsene

Un alt internaut a spus că vocea fetei a fost una „angelică”: „Nu i-a pus vocea în valoare. Vocea ei e angelică, e perfectă. Piesa a fost un obstacol. În loc să o pună în valoare a degradat-o. Păcat, mare păcat.”

De asemenea, un alt fan spune că Irina Rimes nu are experiența necesară pentru o asemenea emisiune: „Irina nu cred că este pentru această emisiune care este la un nivel prea înalt față de experiența ei, de aici și eșecurile din echipa ei, sorry”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×