Cine merge mai departe la Vocea României. Concurenții care au trecut de faza knockout-urilor – UPDATE

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Vocea Romaniei
01/11/2019, 23:38
Cine merge mai departe la Vocea României. Concurenții care au trecut de faza knockout-urilor – UPDATE
Vocea României a ajuns într-o nouă etapă a selecției concurenților. Sursa foto: PRO TV

O nouă seară plină de emoții la Vocea României! A fost o seară spectaculoasă, prima rundă a knockout-urilor. Energia și-a dat mână cu talentul, iar concurenții au impresionat prin interpretările lor. Încetul cu încetul, lista participanților din show-ul muzical de la PRO TV se subțiază în drumul spre marele trofeu, căci doar unul va fi câștigătorul concursului.

UPDATE, ora 23.35: Tudor Chirilă a decis să meargă mai departe cu George. Mădălina a fost eliminată, iar Maria a fost salvată de Irina şi Smiley şi a hotărât să meargă în echipa lui Smiley.


UPDATE, ora 23.05: Horia Brenciu a ales să meargă mai departe cu Elena. Mălina şi Chris au fost eliminaţi.


UPDATE, ora 22.25: Bogdan este concurentul cu care Irina Rimes a mers mai departe. Mihaela şi Lavinia au fost eliminate.


UPDATE, ora 21.37: Dragoş Moldovan este alesul lui Tudor Chirilă în primul duel al echipei sale. Brita şi Natalia au fost eliminate de la Vocea României.


UPDATE, ora 21.00: Renne Santana este prima concurentă care avansează în fazele următoare ale competiţiei, ea fiind preferata lui Smiley în primul duel, în defavoarea lui Daniel şi Dragoş.


Vocea României a ajuns la etapa duelurilor: Cine a mers mai departe

Tudor Chirilă, Smiley, Horia Brenciu și Irina Rimes au trimis câte doi concurenți la dueluri, însă doar unul din fiecare confruntare muzicală a mers mai departe. Nu a fost o seară ușoară. În total, din 61 de concurenți doar 24 merg mai departe. „Este cea mai neplăcută etapă. Trebuie să dau afară atâția oameni dintr-o echipă care-mi place atât de mult!”, a spus Smiley în această seară înainte să aflăm cine s-a calificat.

Printre concurenții care au impresionat de la bun început atât publicul cât și juriul se numără Andi Țolea, Britta Seidner, Oana și Răzvan Ailoae sau Lavinia Bajinaru. De departe, concurentul care a impresionat cel mai mult în acest sezon este arădeanul Andi Țolea. Acesta s-a născut în Arad, însă trăiește în Capitală de când era în clasa a 2-a.

Andi Țolea, considerat marele favorit pentru câștigarea trofeului din acest an

Tânărul nu doar că are o voce spectaculoasă, dar vrea ca talentul său să fie certificat la cel mai înalt nivel. Vrea să dea la Conservator, iar până acum s-a bucurat de un sprijin important căci a făcut cursuri de canto de la vârsta de 9 ani cu interpreta de muzică ușoară Silvia Dumitrescu.  Momentan, Andi este considerat marele favorit pentru câștigarea trofeului Vocea României, însă, așa cum ne-a obișnuit acest show, totul este posibil.  Emisiunea Vocea României este difuzată în fiecare vineri seara, de la ora 20:30, imediat după Știrile PRO TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×