Scandal la parastasul de șase luni al Zinei Dumitrescu! Fiul regretatei, Cătălin Negreanu, a refuzat să vină

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
25/10/2019, 08:56
Scandal la parastasul de șase luni al Zinei Dumitrescu! Fiul regretatei, Cătălin Negreanu, a refuzat să vină
Ion Casian s-a ocupat de parastasul de 6 luni al Zinei Dumitrescu. Fiul regretatei creatoare de modă a refuzat să vină. Sursa foto: wowbiz.ro

„Mama modei românești” Zina Dumitrescu a încetat din viață la vârsta de 82 de ani într-un cămin de bătrâni din localitatea Ghermănești. Au trecut șase luni de la nefericitul eveniment, dar oamenii nu au uitat-o. Ion Casian, bărbatul care i-a fost aproape în ultimii ani de viață a organizat zilele trecute parastasul de șase luni. Cel care a lipsit de la pomenirea Zinei Dumitrescu a fost chiar fiul regretatei creatoarei de modă, Cătălin Negreanu.

Fiul Zinei Dumitrescu a refuzat să vină la parastasul de 6 luni al mamei sale

Zina Dumitrescu a murit în urmă cu șase luni, iar Ion Casian bărbatul care s-a ocupat de înmormântare i-a făcut acum parastasul. Regretata creatoare de modă a fost incinerată la dorința fiului său Cătălin Negreanu. Ion Casian cel care i-a fost aproape Zinei Dumitrescu în ultimii ani de viață s-a ocupat de toate cele de cuviință pentru parastas și l-a chemat și pe fiul doamnei Zina, dar acesta a refuzat.

„După ce i-am trimis mesaj, Cătălin mi-a răspuns. Și mi-a spus ceva de genul: Nici nu am de gând! Am mesajul… Am rămas interzis. Înțeleg că nu au fost foarte apropiați, că nu se înțelegeau bine, dar asta pare ură!”, a declarat Ion Casian, potrivit romaniatv.net.

Ion Casian a făcut parastasul de șase luni din banii proprii

Ion Casian a mărturisit că doamna Zina a fost o femeie la care a ținut enorm de mult și nu concepea faptul să nu-i facă parastasul de șase luni. Bărbatul spune că a făcut pomenirea din banii proprii, iar la parastas au fost prezente doar persoanele din cămin.

„Am făcut o pomană, am chemat preotul, a sfințit bucatele de pe masă, am adus colivă, totul așa cum se cuvine. Asta este, la pomană au fost doar cei de la cămin, nimeni altcineva, deși s-au trimis și alte invitații”, a mai spus Ion Casian.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×