Scandal la Chefi la cuțite, după aflarea câștigătorului! Munti, atacat fără milă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
23/01/2019, 09:07
Scandal la Chefi la cuțite, după aflarea câștigătorului! Munti, atacat fără milă
Scandal la Chefi la cuțite, după aflarea câștigătorului! Munti, atacat fără milă

S-a pornit un scandal monstru după finala emisiunii „Chefi la cuțit”, sezonul 6! Mihai Munteanu „Munti” este marele câștigător al show-ului culinar și cel care a încasat cecul de 30.000 de euro. „Pot să spun că pentru mine sezonul 6 a fost unul de vis. Aștept să se termine la fel. Aștept steluțele galbene să cadă din cer”, declara Cătălin Scărlătescu în marea finală.

Fanii sunt extrem de revoltați în fața deciziei chefilor. Consideră că Mihai „Munti” nu merita să câștige marele premiu, iar totul se datorează ajutorului primit din partea lui Silviu Nedelea, care se afla printre marii favoriți. Mulți spun că emisiunea este o „făcătură”, iar totul a fost regizat.

Scandal monstru la Chefi la cuțite!

S-a pornit un scandal monstru după finala emisiunii „Chefi la cuțit”, sezonul 6! Mihai Munteanu „Munti” este marele câștigător al show-ului culinar și cel care a încasat cecul de 30.000 de euro.
Mihai Munteanu „Munti” este marele câștigător al show-ului culinar și cel care a încasat cecul de 30.000 de euro.

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” sunt supărați în urma deznodământului din marea finală. Mihai Munteanu „Munti” este pus la zid de către cei care au urmărit sezonul 6 din „Chefi la cuțite”. Nu sunt de acord cu marele câștigător și s-au revoltat pe pagina de socializare a emisiunii. Mai jos puteți citii câteva dintre comentariile acestora:

„Maria nu l-a ales pe Silviu pentru că vrut sa castige pe munca ei si nu pee ajutorul si pe munca lui asa cum a fost cazul lui Munti….daca ati fi fost atenti ati fi observat că silviu a facut tot si el a decis tot…Munti la startere nici macar mana pe farfurii nu a pus sa le aseze pe banda…el stia doar sa umble de colo colo si sa il intrebe p silviu ce si cum, pe cand Maria a muncit…deci cel mai nedrept premiu dat din toate sezoanele pe care le-am urmarit…si daca e sa gandim Silviu a castigat, nu Munti. De aceea Maria la urma s-a si dus la el si l-a felicitat”

„ Ei sunt finaliști! Munti a câștigat doar datorita lui Silviu, nici nu merita sa ajungă în finala. Felicitări Maria! Ești un adevărat chef”

„Jocuri de culise.. Asa trebuia sa fie scenariul.. Făcături…”/ „Voi ăștia care îl felicitați pe Munti pentru ce o faceti, chiar nu inteleg. Dacă nu era echipa albastră punea în farfurie aripioare de pui si orez cu lapte ca el atâta stie sa facă. E clar ca emisiunea e o făcătură si câștigătorul se alege de către eică doar ei dau banii, altfel nu mi imaginez cum a putut sa castige ăsta care s a vazut din avion ca nu merită. Rușine , rușine si iar rușine pentru aceasta făcătură de prost gust. Felicitări Mariei si lui Andrei adevărații câștigători.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×