Silviu Nedelea, marele favorit la câştigarea Chefi la cuţite, a fost eliminat

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
22/01/2019, 21:29
Silviu Nedelea, marele favorit la câştigarea Chefi la cuţite, a fost eliminat GALERIE FOTO

Favoritul fanilor la câștigarea ediţiei cu numărul 6 a Chefi la cuţite, Silviu Nedelea, a fost eliminat! Acesta este bucătar de meserie şi este căsătorit cu Ana Maria. Acesta a gătit pentru personalităţi precum George w Bush, Angela Merkel şi Regele Mihai.

Silviu Nedelea a avut un parcurs spectaculos în show-ul culinar, a primit cuţitul de aur de la Florin Dumitrescu şi a intrat în echipa roşie, a acestuia, după care Sorin Bontea l-a furat, folosind o amuletă pe care a câştigat-o în timpul preselecţiilor.

Silviu Nedelea, eliminat de la Chefi la cuţite

Silviu Nedelea are 38 de ani şi din 2007 este bucătar la Fratelli. Din 2011 este căsătorit Ana Maria Nedelea şi au împreună un băieţel. „Nu cred că există personalitate mondenă de la noi din ţară căreia să nu-i fi gătit, nu mai zic de W Bush, Berlusconi, Angela Merkel, inclusiv Regelui Mihai. Pentru mine este un lucru mare şi e undeva acolo în suflet, ca bifat. Cele mai mari realizări ale mele sunt familia, soţia şi copilul”, spune Silviu Nedelea despre el.

Silviu Nedelea, câştigătorul ediţiei cu numărul 6 a Chefi la cuţite, alături de soţia sa
Silviu Nedelea, alături de soţia sa

„E un sushi master! Un bucătar de evenimente”, „Eu am mâncat tot, Bontea”, au fost reacţiile lui Bontea şi Dumitrescu, după ce au gustat din mâncarea pe care Silviu Nedelea a pregătit-o pentru preselecţii. „E un concurs, indiferent că sunt bucătar”, eu vreau să particip, a spus Nedelea, atunci când Florin Dumitrescu i-a transmis că i-a urmărit cariera, în trecut.

Care a fost primul job al lui Silviu Nedelea, de la Chefi la cuţite

Silviu Nedelea a început de jos şi a urmat cursurile de ucenic. Era, după cum spune chiar el, ajutorul ajutorului de bucătar. A urmat apoi călătoria peste graniţă, de unde a învăţat foarte multe lucruri noi, apoi s-a întors în România, în 2007 şi s-a angajat la un restaurant unde lucrează şi acum. Aici, a fost trimis la mai multe cursuri de perfecţionare şi de-a lungul timpului a ajuns să gătească pentru personalităţi mondene de la noi din ţară şi din afară: „Am urmat un curs de calificare în bucătărie şi mi se spunea ucenic, adică eram ajutorul ajutorului de bucătar. Am stat cinci ani şi jumătate la Capşa, după care am fost plecat prin Japonia.

Primul meu job în Tokyo a fost after hour, intram la 5 dimineaţa la muncă. Sunt foarte pasionat de bucătăria de stradă, în fiecare rulotă sunt oameni cu tradiţie. M-am întors în ţară şi m-am angajat”, a povestit Silviu Nedelea.

În finala de la Chefi la cuţite s-au calificat Silviu Nedelea și Munti, Maria Burlacu, Cătălin Bădici și Andrei Balasz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×