Scandal între dive! Deea Maxer şi Cristina ICH s-au atacat pe internet: „Ipocrită”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
11/10/2019, 18:17
Scandal între dive! Deea Maxer şi Cristina ICH s-au atacat pe internet: „Ipocrită” GALERIE FOTO
Deea Maxer şi Cristina ICH s-au atacat pe internet

Frumoasa Cristina ICH a avut prima reacție după ce Deea Maxer a atacat-o pe Internet și a făcut-o ipocrită! Iubita lui Pițurcă Jr. i-a dat replica în fața tuturor fanilor ei de pe Instagram. Dar de la ce a pornit conflictul între cele două frumuseți autohtone!

Deea Maxer şi Cristina ICH s-au atacat pe internet

Iubita lui Pițurcă Jr, Cristina ICH, a rămas însărcinată în urmă cu câteva luni, însă a ales să țină secretă sarcina și a avut și un motiv destul de bine întemeiat. cea denumită Angelina Jolie de România a spus că nu a vrut ca fanii ei să creadă că vrea să facă bani de pe urma sarcinii ei.

“Voiam să mă bucur doar eu şi cei din jur, nu voiam să fac din copilul meu un baby influencer şi să mă gândesc cum îmi mai cresc joburile sau ce plasare de produs să mai fac pe seama copilului meu şi nici în continuare nu îmi doresc acest lucru”, spunea Cristina Ich în momentul în care a anunţat sarcina.

Deea Maxer şi Cristina ICH s-au atacat pe internet
Deea Maxer şi Cristina ICH s-au atacat pe internet

Deea Maxer a făcut-o ipocrită pe Cristina ICH

Iubita lui Pițurcă Jr se pare că a uitat ce a spus acum câteva luni, așa că a început să facă reclamă la diferite produse pentru bebeluși, adică a început să facă bani cu sarcina ei. A făcut reclamă la un cărucior pentru copii. Cea care nu a lăsat să treacă neobservat acest episod a fost chiar Deea Maxer. Aceasta a atacat-o dur pe Internet.

“Păi asta nu e plasare de produs? Este. Şi e normală. Pentru că eşti un influencer. Unul bun. Însă nu declara, nu te jura, că baby tău nu devine influencer şi nu plasezi produse pentru el. Că uite, trece timpul şi prinzi contracte groase. Şi asta te face să devii ipocrită. Pentru că ai promis publicului ceva, acum câteva luni. Asumă-ţi. Sau o să ne zici că te-ai răzgândit. Urăsc ipocrizia”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

Cristina ICH a avut o reacție acidă la acuzațiile aduse de Deea Maxer și a preferat să nu ia în seamă cele spuse de soția lui Dinu Maxer. “Las-o, mamă, pe aia, că nici nu o bag în seamă. Sunt oameni care creează subiecte, băgare în seamă se numeşte”, a spus Cristina Ich pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×