Cum arată Cristina Ich cu puțin timp înainte să nască. Iubita lui Alex Pițurcă e la fel de frumoasă. Galerie FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/08/2019, 16:22
Cum arată Cristina Ich cu puțin timp înainte să nască. Iubita lui Alex Pițurcă e la fel de frumoasă. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cristina Ich este însărcinată în șapte luni și a dezvăluit că va avea un băiețel. Sursa foto: Facebook.com

Cristina Ich (31 de ani) supranumită ”Prințesa Instagramului” a recunoscut lună trecută că este însărcinată în șase luni cu iubitul ei Alex Pițurcă. Vestea a luat-o prin suprindere pe frumoasă brunetă care a mărturisit că va avea un băiețel. Sosia Angelinei Jolie mai are două luni până naște, dar este la fel de frumoasă și nu s-a îngrășat deloc. 

Cristina Ich la fel de frumoasă în timpul sarcinii ca înainte

Cristina Ich a postat luna trecută pe contul de Instagram o fotografie în care și-a arătat burtica de graviduță recunoscând că este însărcinată. Timp de 6 luni frumoasa brunetă a reușit să-și ascundă sarcina, dar a decis să dea vestea cea mare spunând totodată că va avea un băiețel. Vedeta a realizat un pictoral pentru revista Elle cu burtica la vedere. VEZI GALERIE FOTO 

„Sunt un copil care vă spune că va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur, iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru. Am să depun tot efortul din lume pentru asta și da… este băiat. :)”, a scris Cristina Ich în momentul în care a dat vestea cea mare.

Trei zile mai târziu, Angelina Jolie de România a mai postat o fotografie cu burtica, iar la descriere a scris că aceea este fotografia care îi place cel mai mult, dar și ultima pe care o va posta pe conturile de socializare. De când a dezvăluit că este însărcinată frumoasa moldoveancă a postat tot mai puține fotografii, dar în toate este foarte frumoasă semn că sarcina îi priește.

Cristina Ich este însărcinată în 7 luni
Cristina Ich și-a arătat burtica de gravidă. Vedeta va naște în curând un băiețel. Sursa foto: Instagram.com

Cine este Cristina Ich și cum a devenit ea cunoscută

Cristina Ich, pe numele ei adevărat Cristina Micu este originară de peste Prut, dar locuiește de ani buni în România. Cristina a devenit celebră prin asemănarea izbitoare cu Angelina Jolie, doar că moldoveanca noastră este mai tânără cu vreo 15-20 de ani. Sosia actriței celebre a terminat patru facultăți, ultima fiind cea de regie-film.

Știe cinci limbi străine și a început să devină cunoscută pe Facebook cu mici videoclipuri. Frumoasa brunetă visează să devină actriță, spune că nu are nicio operație estetică și a fost numită ”Prințesa Instagramului” fiind urmărită de milioane de oameni.

În anul 2018 Cristina Ich a impresionat italienii cu frumusețea sa după ce a participat la emisiunea-concurs ”Dansez pentru tine” fiind partenera unui cunoscut dansator italian.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×