Prima reacție a lui Alex Pițurcă după ce a aflat că iubita sa, Cristina Ich, îi va dărui un copil

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 18:02
Prima reacție a lui Alex Pițurcă după ce a aflat că iubita sa, Cristina Ich, îi va dărui un copil GALERIE FOTO
Fiul fostului selecționer Victor Pițurcă, alex Pițurcă o să devină tătic. Sursa foto - facebook

Prima reacție a lui Alex Pițurcă după ce a aflat că iubita sa, Cristina Ich, îi va dărui un copil nu s-a lăsat prea mult timp așteptată. Fiul fostului selecționer al echipei naționale de fotbal va deveni pentru prima oară tătic. Evenimentul se va produce în doar câteva luni. Alex Pițurcă este în culmea fericirii și nu a ezitat să îi facă celebrei bloggerițe o declarație în mod public.

Prima reacție a lui Alex Pițurcă după ce a aflat că iubita sa, Cristina Ich, îi va dărui un copil

Surprinzător este faptul că Alex Pițurcă nu mai are prea mult timp de așteptat până își va cunoaște copilul. Iubita lui, Cristina Ich este însărcinată deja în șase luni. Tânăra a ales să își țină sarcina secretă, departe de ochii curioșilor. În cele din urmă a ales să împărtășească bucuria pe care o trăiește cu toată lumea. Și Alex Pițurcă a făcut același lucru. A publicat o fotografie cu Cristina Ich însărcinată și a anunțat că în curând va deveni soția lui.

„Sunt un tată mândru! ? Soția mea frumoasă @christina_ich”, a scris Alex Pițurcă, pe o rețea de socializare. Conform ultimelor informații, Cristina Ich va aduce pe lume un băiețel. Tânăra a afirmat că are deja emoții uriașe și că este copleșită pur și simplu de o mie de gânduri. Inițial, Cristina Ich a vrut să nască în secret, dar, susţine ea, cei din jur nu i-au respectat decizia.

Prima reacție a lui Alex Pițurcă după ce a aflat că iubita sa, Cristina Ich, îi va dărui un copil Alex Pițurcă și Cristina Ich
Alex Pițurcă alături de iubita lui Cristina Ich. Sursa foto – facebook

Cum a anunțat Cristina Ich că este însărcinată

„Nici nu știu ce să scriu… Sunt copleșită de emotii și mă tot gândesc la ce spunea Paleologu: “Iubirea și fericirea în general, nu este o pleașcă gratuită. Mie, ca să ajung la ea, la această fericire, mi-a trebuit ceva timp și a fost al naibii de greu…. și sunt sigură că nu doar pentru mine. Sunt un copil care vă spune ca va avea un copil și nu pentru că voiam să spun, ci pentru că am fost constrânsă de cei din jur iar unii dintre voi ați fost martori la acest lucru.

Presiunea celor din jur a fost uriașă și dorința mea de a duce această sarcină cât mai departe de ochii publicului nu a fost respectată”, a fost și mesajul postat de Cristina Ich.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×