Scandal într-o școală din Maramureș! Poliția anchetează un profesor suspectat că a lovit un elev

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/03/2020, 16:46
Scandal într-o școală din Maramureș! Poliția anchetează un profesor suspectat că a lovit un elev GALERIE FOTO
Profesorul este anchetat acum de Poliție. Sursa foto - hepta.ro

Scandal într-o școală din Maramureș, mai exact în unitatea de învățământ din Vișeu de Jos. Aici, un profesor este acuzat în termeni duri că ar fi lovit un elev chiar în timpul cursurilor.

Scandal într-o școală din Maramureș!

Oamenii legii au transmis că poliţiştii de la secţia 4 Leordina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „purtare abuzivă”.

„În cauza cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsurile legale”, a arătat sursa citată.

Poliția anchetează un profesor suspectat că a lovit un elev

Incidentul ar fi avut loc în timpul unei ore de istorie, când un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de dascăl pentru că nu ar fi reuşit să scrie ce dicta acesta.

Informația a fost oferită de jurnalistul Vasile Dale. Conform sursei citată, la școală s-a prezentat tatăl băiatului agresat pentru a discuta cu profesorul. Acesta nu ar fi recunoscut nimic.

Mai mult, părinții sunt revoltați și pentru că același profesor ar pipăi elevele de clasa a VIII-a în zonele intime. Există chiar și mărturii ale unor părinți cărora fiicele le-au povestit cum sunt atinse în zona sânilor sau a fundului de cadrul didactic.

Mai mult de atât părinții susțin că bărbatul le vorbea fetelor extrem de vulgar.

”Cu privire la cazul de la Școala Gimnazială din comuna Viseu de Jos, unde un profesor în vârstă de 66 de ani, ar fi agresat un elev în timpul cursurilor, astăzi polițiștii de la secția 4 Leordina au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” Purtare abuzivă “.

„Ca urmare a informației apărute în mass-media cu privire la situația în care au fost implicați un elev și un cadru didactic de la Școala Gimnazială Vișeu de Jos, marți, 03.03.2020, ora 16:25, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș a luat legătura cu directorul Școlii Gimnaziale Vișeu de Jos.

În cursul zilei de astăzi, 04.03.2020, directorul Școlii Gimnaziale Vișeu de Jos a trimis o notă de relație și s-a constituit o comisie de inspectori școlari care cercetează aspectele referitoare la acest caz”, au mai spus ocei de la Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×