Scandal în USR! Moise Guran a fost pus la zid de colegi

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/03/2020, 10:25
Scandal în USR! Moise Guran a fost pus la zid de colegi GALERIE FOTO
Moise Guran a întărâtat spiritele în USR. Sursa foto - hepta.ro

Scandal în USR! Moise Guran se află în centrul atenției. Fostul jurnalist este pus la zid de colegi după ce a avut mai multe postări negative la adresa lui Nicușor Dan. Cei de la știripesurse.ro scriu că nu toată lumea a înțeles în partid reacția lui Guran.

Scandal în USR!

„A scandalizat pe loc jumătate de partid când s-a luat de Nicușor. Au început să curgă mesajele că ‘Ce ne-a apucat?’, ‘De ce face Moise asa ceva?’.

Moise se comportă în continuare ca un influencer, el nu a inteles ca sunt anumite limite, nu mai este jurnalist acum si actiunile lui afecteaza USR-PLUS fie ca vrea, fie ca nu vrea. Daca avea ceva de reglat cu Nicusor, trebuia sa se intalneasca cu el si sa stea de vorba, nu sa faca ce-a facut.

Moise Guran a fost pus la zid de colegi

Noi luptam cu PSD-ul si Moise se ia de Nicusor, nu mai intelege nimeni nimic. Nimeni nu-i perfect, nici Nicusor, dar e fondatorul partidului si e candidatul nostru la primarie, trebuie sa-l ajutam.

L-am inteles pe Moise ca a fost bine intentionat, dar a gresit si greselile se platesc scump”, a scris sursa citată. Mai mult de atât, Guran ar fi spus că nu mai vrea să fie strategul campaniilor electorale USR-PLUS.

„Programul lui Nicușor Dan nu s-a schimbat față de 2016, nici opinia mea față de candidatura lui. Îmi pare rău, dar eu sunt om liber, și cred în limite clare ale compromisului în politică. În 2016 am insistat ca Predoiu să se retragă în favoarea lui Dan tocmai pentru că devenea previzibilă câștigarea alegerilor de către Dragnea, în urma pierderii Bucureștiului pe mâna dezbinării opoziției.

Iar pentru că asta chiar s-a întâmplat, în stradă am stat noi să apărăm democrația, nu Băsescu, nici Orban.

Nu cred că este acceptabil ca acum Băsescu și Orban să decidă pentru noi ce putem sau ce nu putem noi vota. Nu, nu pentru asta am stat în stradă. Acesta nu este un mod nou de a face politică ci unul foarte vechi, cel care ne-a adus pe toți unde ne-a adus.

Din ce știu eu, candidații comuni se anunță împreună, după discuții (preferabil dezbateri publice) legate de program în primul rând. Or programul domnului Dan este la fel de lipsit de soluții reale ca și al Gabrielei Firea la nivel de trafic-parcări (implicit poluare) și termoficare-Radet.

Sunt de părere că un candidat comun împotriva Gabrielei Firea este necesar, dar nu văd de ce, tot în mod necesar, acel candidat nu ar trebui să aibă și alte soluții decât Firea pentru traficul din București, pentru termoficare sau poluare.

Am militat întotdeauna pentru vot informat și pentru meritocrație și mi-am părăsit meseria pentru că lumea politică este surdă la soluțiile de administrare și guvernare venite dinspre societate. N-am făcut asta pentru a deveni eu însumi surd sau orb, nici mut în fața greșelilor pe care națiunea noastră le-a mai făcut”,  a mai scris Moise Guran pe Facebook

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×