Scandal în spitalul din Orăștie! Asistentele și infirmierele nu mai demisionează. Medicul, ferm asupra deciziei

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/03/2020, 14:26
Scandal în spitalul din Orăștie! Asistentele și infirmierele nu mai demisionează. Medicul, ferm asupra deciziei GALERIE FOTO
Spitalul din Orăștie trece printr-un mare scandal. Sursa foto - facebook

Scandal în spitalul din Orăștie acolo unde asistentele medicale şi infirmierele de la secţia ATI au revenit asupra deciziilor de a părăsi unitatea medicală, decizii anunțate în urmă cu doar câteva ore.

Scandal în spitalul din Orăștie!

Acestea şi-au înaintat demisiile în bloc. Culmea, s-au întors marţi la serviciu, după ce, cu o zi în urmă, au anunţat că renunță să mai lucreze în această unitatea medicală.

Atunci au precizat că se tem de infecţia cu noul coronavirus și de aceea au luat această decizie, una care a lăsat întreaga secție descoperită

Asistentele și infirmierele nu mai demisionează

Managerul unităţii medicale, Graţiela Achim, spune că revenirea acestora nu înseamnă că secţia de ATI devine funcţională.

Cea care conduce unitatea medicală a precizat că medicul care lucra acolo şi-a menţinut hotărârea de a demisiona, motiv pentru care conducerea spitalului a solicitat detaşarea unui alt medic specialist ATI din judeţul Hunedoara.

„Din păcate, secţia nu poate funcţiona în lipsa medicului ATI. Aşteptăm să fie detaşat un alt medic specialist ATI din judeţ”, a declarat pentru Agerpres, managerul spitalului.

Vă readucem aminte că singurul medic de la secţia ATI a Spitalului municipal din Orăştie, împreună cu cinci asistente şi cinci infirmiere au demisionat luni din funcţii.

De atunci, conducerea spitalului, dar și autorităţile locale încearcă de zor să găsească o soluţie pentru rezolvarea problemei apărute.

În problemă s-a implicat și primarul municipiului Orăştie, Ovidiu Bălan care a transmis că demisia cadrelor medicale s-ar fi produs pe fondul unei stări de teamă.

Acesta a ținut totuși să menționeze că spitalul dispune de echipamentele de protecţie necesare şi că unitatea medicală nu s-a confruntat cu niciun caz de coronavirus.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×