Scandal în Satu Mare, după ce pacienții din două spitale au primit mâncare cu viermi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/03/2020, 21:01
Scandal în Satu Mare, după ce pacienții din două spitale au primit mâncare cu viermi
Mancare cu viermi la spital

Imagini șocante au apărut astăzi pe rețelele de socializare, după ce a sosit cina la două spitale din Satu Mare! Pacienții au avut în meniu paste, însă, la o privire mai atentă, mulți se pare că au găsit și…viermi!

Mâncare plină de viermi la două spitale din Satu Mare

Pastele respective au fost servite pacienților din spitalul Județean de Urgență, precum și Spitalul de Boli Contagioase. Mâncarea cu viermi a venit la caserolă, precizează presasm.ro.

Imaginile cu mâncare au apărut pe rețelele de socializare. „Meniul zilei la spitalul cu boli contagioase: macaroane cu pulpă de pui și viermișori”, este explicația care însoțește imaginile. ( Vezi aici imaginile).

Managerul spitalului spune că a fost găsit un singur vierme

Managerul Spitalului Județean Satu Mare, Adrian Marc, a explicat pentru sursa citată că nu s-ar fi găsit decât un singur vierme, într-o „singură caserolă”, pe care nu au reușit să o verifice, deoarece a fost aruncată la gunoi.

„Se vor lua declarații de la personalul de la bucătărie. Nu înțelegem de unde ar fi putut apărea această problemă, fiindcă toate produsele ne sunt furnizate cu certificate de conformitate.

Din macaroane nu putea fi. S-a mai folosit bulion, ulei, boia și ceapă. Nici de aici nu credem că ar putea proveni acel vierme. Iar carnea este congelată.

După anchetă o să prezentăm toate rezultatele”, a precizat Adrian Marc pentru PresaSM. Acesta a precizat că o anchetă este în desfășurare și se fac verificări.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×