Scandal în Marea Britanie, iar Casa Regală este furioasă! Kate Middleton, acuzată că a recurs la mici operații estetice

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/11/2019, 16:54
Scandal în Marea Britanie, iar Casa Regală este furioasă! Kate Middleton, acuzată că a recurs la mici operații estetice
Kate Middleton, acuzată că a recurs la mici operații estetice. Sursa foto: romanialibera.ro

Casa Regală a Marii Britanii este furioasă, după ce o clinică de înfrumusețare se folosește de imaginea Ducesa de Cambridge și lasă să se înțeleagă că aceasta ar fi apelat la mici operații estetice! Kate Middleton are la 37 de ani și este o adevărată militantă a naturaleții și a modestiei.

Kate Middleton, acuzată că a recurs la mici operații estetice

Ducesa de Cambridge stârnește admirație, dar și invidie, iar în ultimii ani au apărut mai multe zvonuri conform cărora Kate Middleton ar fi apelat la avea câteva “trucuri” pentru un look mai fresh. Un cunoscut medic britanic a susținut că Ducesa apelează la mici operații estetice, cum ar fi baby botox, pentru a scăpa de ridurile nedorite de pe față.

Baby botox este, în principiu, la fel ca botoxul obișnuit, doar că lasă un look mult mai natural după injectare. Chirurgul a susținut în tabloidele britanice că Ducesa de Cambridge își injectează baby botox pentru a scapă de ridurile de pe frunte. Atunci, Casa Regală a intervenit și a negat acest lucru, dorind să păstreze imaginea lui Kate intactă și… naturală.

O clinică se folosește de imaginea Ducesei de Cambridge

Scandalul a fost reluat, după ce a apărut o clinică din Marea Britanie care se folosește de imaginea lui Kate Middleton pentru a atrage clienți, iar Casa Regală este furioasă! Clinica respectivă a folosit două imagini cu Kate Middleton făcute la doi ani distanța și i-a rugat pe potențialii client să se uite la Ducesă și să își imagineze un look natural, după o eventuală intervenție estetică.

Așadar, clinica sugerează că Ducesa ar fi apelat la câteva proceduri estetice pentru a întineri subit, dar fară a avea acel look „paralizat”, dat de botox, pe care îl vedem la foarte multe vedete, inclusiv de la Hollywood.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×