Scandal după finala Asia Express. Speak, atac la adresa revistei Unica, care a dezvăluit câștigătorii înainte de difuzarea televizată

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 17:21
Scandal după finala Asia Express. Speak, atac la adresa revistei Unica, care a dezvăluit câștigătorii înainte de difuzarea televizată
Speak, mesaj tranșant pentru cei de la revista Unica după ce au oferit numele câștigătorilor Asia Express înainte de difuzarea finalei la tv. Surse foto: Instagram Speak, captură site unica.ro

Niciun reality-show fără controverse și scandal în România! Speak, finalistul de la Asia Express, a răbufnit la adresa revistei Unica după ce aceasta a dezvăluit câștigătorii concursului de la Antena 1 cu câteva ore înainte de difuzarea deznodământului.

Scandal după finala Asia Express. Speak a răbufnit

Revista Unica a oferit în exclusivitate numele celor doi câștigători, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, înainte ca emisiunea să fie difuzată de Antena 1.

Chiar și așa, cu toate că numele celor doi învingători au apărut cu câteva zile înainte în presă, show-ul s-a bucurat de o audiență istorică, fiind urmărit de 2.440.000 de telespectatori.

Speak s-a abținut până astăzi, când a spus tot ce avea pe suflet vizavi de dezvăluirea desfășurării evenimentelor din finala Asia Express, spunând că jurnaliștii de la Unica au dat dovadă de o totală lipsă de fair-play.

Atac la adresa revistelor Unica și Viva: „Mi se pare penibil ceea ce ați făcut”

„Acum că s-a terminat, vreau să mulțumesc revistei Unica și revistei Viva și celorlalte reviste din trusturi, care au dat o dovadă foarte mare de fairplay, de jurnaliști. Jurnaliști cu care noi am lucrat și pentru care am făcut niște ședințe foto. Puteam să facem pentru alte reviste foto, dar am făcut pentru ei”, este mesajul lui Speak, partenerul Ștefaniei, zisă și Libelula, în concurs.

„Au dat anunțul cine a câștigat Asia Express. Mi se pare penibil ceea ce ați făcut și trebuie să vă gândiți că altă dată când o să apelați la noi o să vă răspundem cu aceeași promptitudine și cu același fairplay. Vă mulțumim frumos!”, a adăugat cântărețul.

Finala competiției a avut loc miercuri, 22 aprilie, iar concurenții care s-au duelat pentru premiul de 30.000 de euro au fost Sorin Bontea & Răzvan Fodor, respectiv Ștefania & Speak, câștigând, după cum am mai spus deja, primii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×