Scandal după concertul Bon Jovi. Cum au văzut mai mulţi bugetari spectacolul gratis, la Palatul Parlamentului

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
22/07/2019, 21:55
Scandal după concertul Bon Jovi. Cum au văzut mai mulţi bugetari spectacolul gratis, la Palatul Parlamentului
Concert Bon Jovi cu scandal. Sursa foto: Facebook Laurențiu Ionescu

Mare scandal s-a iscat după concertul lui Bon Jovi care a avut loc aseară în Piața Constituției. Mai mulți reprezentanți ai Parlamentului au putut vedea show-ul gratuit, de pe peluza Casei Poporului. Asta i-a indignat foarte tare pe românii care au plătit bilete la unul din cele mai așteptate concerte ale vieții lor.

Scandal după concertul Bon Jovi din 22 iulie: aleșii neamului au văzut show-ul gratis

Aproximativ 500 de persoane au asistat de pe terasele Palatului Parlamentului la concertul legendarului cântăreț din 22 iulie. În timp ce spectatorii au plătit între 600 și 2500 de lei, unii bugetari au fentat spectacolul cocoțându-se dintr-un loc unde se vedea totul perfect fără a scoate un leu din buzunar.

Parlamentarii și alți angajați ai instituției au privit concertul de pe treptele din fața Casei Poporului ori de la balcoane într-o zi când aleșii neamului au liber: duminica. Marcel Avram, unul dintre oamenii care s-a ocupat de organizarea evenimentului muzical a spus că este vorba despre lipsă totală de fair-play.

Poziția organizatorilor evenimentului

Denise Săndulescu, reprezentantul organizatorului mai sus menționat a făcut câteva precizări la Digi 24 despre ceea ce s-a întâmplat aseară și care este poziția celor care s-au ocupat de event. „Domnul Marcel Avram a avut o discuție cu Administrația din cadrul casei Parlamentului, a rugat frumos, pentru o anumită zonă care încă nu a fost contractată de noi, ca organizator, să ne-o pună în contract. Acest lucru a fost imediat respins, fără niciun fel de explicație”, a spus Săndulescu în această seară la Digi 24.

„În schimb, cu o oră înainte de eveniment, s-a umplut toată zona de sud a Casei Poporului, în care nu poți să intri dacă nu ai o anumită legitimație, invitație. Asta înseamnă că acolo s-a produs o zonă, creată de Casa Poporului, fără acordul nostru, ca organizator. Din partea lor a fost un comentariu care a ajuns foarte clar la dl Avram, unul dintre administratorii Casei Poporului a spus foarte clar: în grădina mea, fac ce vreau și organizez ce vreau eu”, a mai completat Săndulescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×