Scandal de proporții în Israel! Un model a pozat fără haine, lângâ Zidul Plângerii!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/06/2018, 16:27
Scandal de proporții în Israel! Un model a pozat fără haine, lângâ Zidul Plângerii! GALERIE FOTO
Scandal la Ierusalim, dupa ce un model belgian a facut poze nud la Zidul Plangerii

Un scandal de proporții a izbucnit la Ierusalim, după ce un model belgian a pozat nud lângă Zidul Plângerii, un loc sacru din Oraşul Sfânt, în care credincioşii evrei vin pentru a se ruga. Modelul respectiv pozează nud în toate locurile pe unde ajunge, după cum se vede chiar pe pagina sa de Facebook. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Autorităţile religioase israeliene au denunţat incidentul, despre care au spus că este “stânjenitor şi grav”, informează AFP. În acea fotografie controversată, Marisa Papen, în vârstă de 26 de ani, a adoptat o poziţie lascivă, pe un scaun din plastic alb, având ca fundal Zidul Plângerii, ce poate fi văzut de pe teresa pe care modelul belgian se afla în momentul realizării pictorialului.

Citește și TOP 10 – vedete care au postat POZE NUD COMPLET pe Instagram, DIN GREŞEALĂ!

Citește și Scandal în televiziune! O îndrăgită prezentatoare TV apare nud în mai multe poze care i-au fost furate din telefon

Scandalul izbucnit la Ierusalim după ce un modelul a pozat nud lângă Zidul Plângerii. “Stânjenitor, grav şi întristător”

Fotografia este expusă în prezent în Belgia, potrivit cotidianului belgian HLN. Shmuel Rabinowitz, rabinul care coordonează activităţile religioase organizate în faţa Zidului Plângerii, a declarat în această săptămână, într-un comunicat, că incidentul este “stânjenitor, grav şi întristător, deoarece aduce atingere sanctităţii locului şi sentimentelor acelora care îl vizitează”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×