Sânziana Buruiană este în doliu! Tatăl acesteia a murit

Sânziana Buruiană este în doliu! Tatăl acesteia a murit GALERIE FOTO
A murit tatăl Sânzienei Buruianu

Sânziana Buruiană este în doliu, după moartea tatălui său. Vedeta trăiește un adevărat coșmar de mai multe luni. La sfârșitul lunii iunie tatăl vedetei a ajuns la spital în stare gravă și a fost internat la Terapie Intensivă. De atunci, viața vedetei a fost dată peste cap de durere.

A murit tatăl Sânzienei Buruianu

Chiar dacă la scurt timp după internarea tatălui său a venit ziua ei de naștere, Sânziana Buruiană nu s-a putut bucura deloc, deoarece tatăl său nu îi era alături. „Vă mulţumesc pentru toate urările frumoase şi sunteţi alături de mine într-un număr atât de mare… cei care vor să-mi facă un cadou să spună o rugăciune pentru tatăl meu, este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi! Îţi multumesc Doamne pentru semnul pe care mi l-ai dat!”, a scris Sânziana Buruiană atunci.

Pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă spera că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur. „De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord.

A murit tatăl Sânzienei Buruianu
A murit tatăl Sânzienei Buruianu

Tatăl Sânzienei a stat în spital în ultimele luni

Acum, are leziuni neurologice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua.

Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…) A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, a declarat Sânziana Buruiană la „Star Matinal e pe Val”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×