Sansa din Game of Thrones s-a măritat în mare secret în Las Vegas. Cine este misteriosul soț

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
02/05/2019, 13:03
Sansa din Game of Thrones s-a măritat în mare secret în Las Vegas. Cine este misteriosul soț GALERIE FOTO
Sansa din Game of Thrones a devenit mireasă

Sansa din Game of Thrones s-a căsătorit în secret în Las Vegas, orașul jocurilor de noroc din Statele Unite ale Americii. Actrița Sophie Turner din cel mai iubit serial al momentului, difuzat de HBO, a spus ”Da”, iar bărbatul cu care vrea să își petreacă de acum încolo tot restul vieții este Joe Jonas, un popular artist cu care se vede din 2016.

Sansa din Game of Thrones, măritată cu Joe Jonas

Interpreta Sansei Stark din ”Urzeala tronurilor” s-a logodit în octombrie 2018 cu Joe Jonas, iar ceremonia nunții a început pe 1 mai. Este, de departe, una dintre nunțile care a acaparat atenția presei mondene din afară, asta după cea a fratelui lui Jonas, Nick, cu frumoasa Pryianka Chopra. Diplo, unul dintre invitații evenimentului, i-a ținut la curent pe fani cu imagini de la nuntă, postate pe Instagram.

Joe Jonas, 29 de ani, o aștepta emoționat în biserică pe Turner, 23 de ani, care a venit îmbrăcată în pantaloni în loc de rochie de mireasă. Actrița a purtat o salopetă cu bretele, iar de pe cap nu a lipsit voalul. Atmosfera a fost întreținută de sosia lui Elvis Presley, iar la nuntă au participat și câțiva cântăreți celebri din America.

Sophie Turner s-a măritat cu Joe Jonas. Foto: Instagram Diplo

Sophie Turner: ”Sufăr de depresie de cinci sau șase ani”

Rolul din Game of Thrones i-a provocat mari probleme actriței Sophie Turner, care s-a gândit inclusiv la sinucidere după ce a citit criticile extrem de dure la adresa ei. „Sufăr de depresie de cinci sau şase ani. Cea mai mare provocare pentru mine este să mă ridic din pat şi să ies din casă. Cea mai mare provocare este să înveţi cum să te iubeşti pe tine însăţi“, a declarat pentru presa străină, notează adevărul.ro.

Apoi, actrița a mărturisit că datorită iubitului ei, Joe, care între timp a devenit soț cu acte în regulă a reușit să își recâștige autostima. ”Acum mă iubesc sau cred că mă iubesc mai mult decât mă iubeam. Acum sunt cu cineva care m-a făcut să conştientizez că am câteva calităţi. Când eşti cu cineva care îţi spune în fiecare zi că te iubeşte, te face să te gândeşti de ce simte asta şi te face şi pe tine să te iubeşti mai mult“, a mai declarat Sophie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×