Sanda Nicola pleacă de la Digi 24 după 7 ani de zile! De ce a luat această decizie

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 10:12
Sanda Nicola pleacă de la Digi 24 după 7 ani de zile! De ce a luat această decizie
Sanda Nicola pleacă de la Digi 24. Sursa foto: Digi 24

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, Sanda Nicola, pleacă de la Digi 24. După mai bine de 7 ani de zile de când a fost una dintre figurile centrale ale postului de știri, realizând o serie de campanii jurnalistice de succes, a luat decizia să plece nu doar de la postul de televiziune, ci chiar din România, scrie paginademedia.ro.

Sanda Nicola pleacă de la Digi pentru un master la Liege

Sanda a vorbit cu jurnaliștii de la portalul mai sus amintit și a dezvăluit care sunt motivele pentru care părăsește, momentan, televiziunea de știri. Aceasta a spus că a luat decizia de a urma un master în Turism și Dezvoltare Regională la Universitatea din Liege, până la începutul anului viitor.

Plecarea de la Digi 24 nu este una definitivă, căci Sanda spune că a lăsat loc de „Bună ziua” și că este posibil ca pe viitor să colaboreze cu postul de știri. „De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului”, a continuat Nicola.

Prezentatoarea a lansat anul trecut o carte autoportret. Sursa foto: storiabooks.ro

Povestea de viață a jurnalistei, scrisă într-o carte autobiografică

Jurnalista de la Digi 24 a lansat anul trecut o carte despre viața ei, intitulată „Carte de identitate”. Aceasta povestește în paginile volumului cele mai dificile momente prin care a trecut, în special lupta pe care a dus-o pentru a putea deveni mamă. Vedeta de la Digi 24 scrie în carte și despre relația dificilă pe care a avut-o cu mama ei, încă din adolescență.

„Până acum, ştiu că n-a citit-o, dar sper din suflet că o va face. O precizare: eu nu am scris o carte care să o tulbure pe mama. Eu am scris o carte despre ce am făcut eu cu viaţa mea, aşa cum am primit-o de la soartă. Toate mărturiile din carte, atâtea câte sunt, există pentru a se înţelege că e vorba de un conflict, că e vorba de o fată fugită de acasă. Iar dacă cineva poate să extragă lucruri utile – chit că e vorba de mama unei fete sau de o tânără care pleacă frământată prin viaţă şi face toate boacănele pe care le-am făcut eu – m-aş bucura să ajute”, a mărturisit în 2018 într-un interviu pentru adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×