Sanda Nicola pleacă de la Digi 24 după 7 ani de zile! De ce a luat această decizie

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/07/2019, 10:12
Sanda Nicola pleacă de la Digi 24 după 7 ani de zile! De ce a luat această decizie
Sanda Nicola pleacă de la Digi 24. Sursa foto: Digi 24

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România, Sanda Nicola, pleacă de la Digi 24. După mai bine de 7 ani de zile de când a fost una dintre figurile centrale ale postului de știri, realizând o serie de campanii jurnalistice de succes, a luat decizia să plece nu doar de la postul de televiziune, ci chiar din România, scrie paginademedia.ro.

Sanda Nicola pleacă de la Digi pentru un master la Liege

Sanda a vorbit cu jurnaliștii de la portalul mai sus amintit și a dezvăluit care sunt motivele pentru care părăsește, momentan, televiziunea de știri. Aceasta a spus că a luat decizia de a urma un master în Turism și Dezvoltare Regională la Universitatea din Liege, până la începutul anului viitor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Plecarea de la Digi 24 nu este una definitivă, căci Sanda spune că a lăsat loc de „Bună ziua” și că este posibil ca pe viitor să colaboreze cu postul de știri. „De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului”, a continuat Nicola.

Prezentatoarea a lansat anul trecut o carte autoportret. Sursa foto: storiabooks.ro

Povestea de viață a jurnalistei, scrisă într-o carte autobiografică

Jurnalista de la Digi 24 a lansat anul trecut o carte despre viața ei, intitulată „Carte de identitate”. Aceasta povestește în paginile volumului cele mai dificile momente prin care a trecut, în special lupta pe care a dus-o pentru a putea deveni mamă. Vedeta de la Digi 24 scrie în carte și despre relația dificilă pe care a avut-o cu mama ei, încă din adolescență.

„Până acum, ştiu că n-a citit-o, dar sper din suflet că o va face. O precizare: eu nu am scris o carte care să o tulbure pe mama. Eu am scris o carte despre ce am făcut eu cu viaţa mea, aşa cum am primit-o de la soartă. Toate mărturiile din carte, atâtea câte sunt, există pentru a se înţelege că e vorba de un conflict, că e vorba de o fată fugită de acasă. Iar dacă cineva poate să extragă lucruri utile – chit că e vorba de mama unei fete sau de o tânără care pleacă frământată prin viaţă şi face toate boacănele pe care le-am făcut eu – m-aş bucura să ajute”, a mărturisit în 2018 într-un interviu pentru adevărul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×