Samsung a trimis utilizatorilor o alertă ciudată prin Find My Phone. Ce mesaj au primit utilizatorii din România

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 15:51
Samsung a trimis utilizatorilor o alertă ciudată prin Find My Phone.  Ce mesaj au primit utilizatorii din România
Samsung a trimis utilizatorilor o alertă ciudată prin Find My Phone. Sursa foto: researchgate.ro

Posesorii de telefoane Samsung Galaxy au primit, joi, prin aplicaţia „Find My Phone” o alertă misterioasă. Alerta conţinea cifra „1”, iar un rând mai jos o altă cifră „1”.

Samsung a trimis utilizatorilor o alertă ciudată prin Find My Phone

Posesorii de telefoane Samsung Galaxy au primit, joi, prin aplicaţia „Find My Phone” o alertă misterioasă. Alerta conţinea cifra „1”, iar un rând mai jos o altă cifră „1”.

De asemenea, alerta ciudată trimisă de Samsung a fost dată la nivel global, inclusiv România. Find My Phone este o aplicaţie care îi ajută pe cei ce şi-au pierdut telefoanele să le poată localiza.

Samsung a verificat dacă aplicaţia funcţionează

Foarte mulţi utilizatori de Samsung din seria Galaxy au povestit pe reţelele de socializare că au primit alerta, iar atunci când au apăsat pe bizarul mesaj nimic nu s-a întâmplat.

Notificarea dispărea imediat ce era accesată. Funcţia Find My Phone este utilizată de proprietarii de Samsung Galaxy ca să salveze datele printr-un back-up, să îşi găsească telefonul, precum şi să blocheze funcţia Samsung Play.

Astfel, mulţi utilizatori s-au panicat la primirea mesajului ciudat. Gigantul coreean a fost contactat pentru a da câteva lămuriri despre cele întâmplate.

Din ce am înțeles, acesta a fost un fel de test al Samsung ca să se asigure că acest serviciu funcționează.

E de așteptat ca Samsung să dea o explicație oficială, dar vreau să menționez asta acum, pentru a vă sigura că totul e bine”, a declarat un ambasador onorific al companiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×