Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 6

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
26/09/2019, 19:00
Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 6
Ioana, prinsă la mijloc între relația cu Robert și sentimentele pentru Andrei. Sursa foto: a1.ro

Joi, 26 septembrie, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează un nou episod din Sacrificiul, serialul cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă. Producția poartă semnătura binecunoscutei Ruxandra Ion și reunește în distribuție actori tineri, dar și nume grele ale scenei românești, printre care Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Gruia Sandu, Virginia Rogin sau Bogdan Stanoevici.

Urmărește un nou episod din Sacrificiu, Live pe Antena 1

Întorsăturile de situație anunțate în episodul cu numărul șase îi vor ține cu siguranță pe telespectatori în fața micilor ecrane, mai ales că apele sunt din ce în ce mai tulburi în sânul familiilor. În plus, Ioana și Andrei nu pot trece peste clipele de tandrețe pe care le-au petrecut înmpreună și sunt tot mai aproape de a da frâu liber sentimentelor.

Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, a dezvăluit Simona Macovei, scenarista serialului.

Maia Morgenstern joacă din nou alături de Claudiu Istodor. Sursa foto: a1.ro
Maia Morgenstern joacă din nou alături de Claudiu Istodor. Sursa foto: a1.ro

Claudiu Istodor a vorbit despre colaborarea cu Maia Morgenstern

Sacrificiul este un proiect cât se poate de special pentru Claudiu Istodor, mai ales că marchează o nouă colaborare cu Maia Morgenstern. De altfel, marele actor a vorbit despre relația cu cea care i-a fost parteneră de viață vreme de 16 ani și a avut numai cuvinte de laudă la adresa sa.

Maia este o actriţă excepţională, în sensul că alta ca ea nu există. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea să spun asta. De asemenea, este şi foarte, foarte serioasă cu meseria pe care o face, niciodată nu face niciun rabat, nu o interesează altceva decât rolul pe care îl face atunci. Noi lucrăm demult împreună, încă de când eram la Piatra Neamţ. Pentru prima oară, dacă îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreună când eu aveam 25 de ani, iar ea 23”, a declarat Claudiu Istodor.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×