Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 14

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/10/2019, 19:00
Sacrificiul Live Online pe Antena 1 – Sezonul 1, episodul 14
Sacrificiul continuă joi seară cu un nou episod. Sursa foto: a1.ro

Joi seară, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează episodul cu numărul 14 din Sacrificiul, cel mai recent proiect al „Mamei Telenovelelor”, Ruxandra Ion, cunoscută pentru numeroase producții de succes. Serialul cu care postul trustului Intact și-a propus să cucerească audiențele în această toamnă urmărește povestea a trei familii cu condiții sociale diferite și care, aparent, nu au nimic în comun. Poveștile de dragoste, dramele și peripețiile ce țes întreaga intrigă îi aduc, însă, împreună, dând naștere unor conflicte uriașe.

Lili îi reproșează Ioanei că i-a furat logodnicul

Întorși din scurta vizită la mare, unde au petrecut o zi ca în povești alături de Ștefania și au avut în sfârșit curajul de a-și recunoaște sentimentele, Ioana și Andrei au parte de o surpriză neplăcută. Înfuriată la culme de faptul că acesta a plecat tocmai în momentul în care trebuia să o ia de soție, Lili o acuză pe eroina noastră că i-a răpit logodnicul, pentru ca acesta să nu mai ajungă la cununia religioasă. „”Măi, fetiță, tu ești întreagă la minte? Tu știi că mi-ai luat bărbatul de la logodnă?”, o întreabă tânăra moldoveancă pe Ioana, moment în care Andrei intervine rapid între cele două pentru a pune capăt scandalului: „Lili, știi foarte bine că nu ți-am dat inelul ăla. Știi că l-ai furat ca ultima nesimțită.”, spune el. Știm cu toții că în momentul în care o femeie este cuprinsă de gelozie devine mai periculoasă ca oricând, așa că rămâne de văzut dacă iubirea va putea să rămână mai presus de toate răutățile și interesele meschine care o amenință.

Ioana și Andrei, scandal monstru cu Lili după ziua petrecută la mare. Sursa foto: a1.ro
Ioana și Andrei, scandal monstru cu Lili după ziua petrecută la mare. Sursa foto: a1.ro

Marian Râlea, dezvăluiri despre rolul său din Sacrificiul

Pe lângă povestea care ne ține cu sufletul la gură în fața micilor ecrane, Sacrificiul impresionează și printr-o distribuție de lux din care face parte și Marian Râlea. De altfel, îndrăgitul actor a oferit într-un interviu acordat recent noi detalii în legătură cu Relu, personajul căruia îi dă viață în noul proiect al Ruxandrei Ion, dar și despre reluarea colaborării cu foștii colegi din Fructul Oprit.

Pentru orice actor, un nou rol este o provocare! Am terminat Fructul oprit, unde am jucat un personaj drag mie și iată-mă acum dându-i viață lui Relu, plecat de acasă să cumpere pâine și întors după 5 ani!  Mă bucur că este aceeași echipă, mă bucur că lucrez alături de actorii și prietenii mei care îmi sunt apropiați de vârstă, dar mai ales cu cei tineri care sunt absolut extraordinari! Din tot ce am văzut și am jucat cu cei tineri pot spune că teatrul și filmul românesc sunt pe mâini bune!”, a dezvăluit Marian Râlea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×