Să ne rugăm pentru ea! Soprana Maria Macsim Nicoară are șanse minime de supraviețuire. Îi lipsesc bucăți din creier

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 14:29
Să ne rugăm pentru ea! Soprana Maria Macsim Nicoară are șanse minime de supraviețuire. Îi lipsesc bucăți din creier
Soprana Maria Macsim Nicoară, în stare gravă. Sursa foto: Facebook/ ziaruldeiași.ro

Cunoscuta soprană Maria Macsim Nicoară de la Opera din Iași este în stare foarte gravă, iar doctorii spun că șansele ei de supraviețuire sunt reduse.

Soprana Maria Macsim Nicoară se luptă pentru viața ei

Femeia se află la Spitalul de Neurochirurgie, acolo unde a ajuns în urma unui apel la 112, după ce a căzut la pământ.

Se pare că artista ar fi suferit un accident casnic. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc nefericitul eveniment, fiind luate în calcul toate variantele.

Soacra Mariei a fost cea care a alertat autoritățile, scrie ziaruldeiași.ro, spunând dispecerului de la 112 că nora ei tocmai suferise un accident casnic. Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat cu exactitate, ci doar faptul că ar fi căzut pe scările din locuința sa.

Artista a ajuns la spital în comă de gradul IV. Medicii au constatat că îi lipsesc părți din creier

Jurnaliștii ieșeni susțin că medicii sunt tare rezervați cu privire la însănătoșirea cântăreței, care se află sub îngrijiri intensive de luni seară, 11 mai, de la ora 22, atunci când a fost transportată de urgență.

Potrivit aceleiași publicații, polițiștii l-au audiat deja pe soțul victimei aseară, căci considerau suspecte împrejurările accidentului suferit în casă de femeie.

Ce este și mai interesant, din ceea ce relatează astăzi ziariștii din Iași este că femeii îi lipsesc bucăți mici din creier, lucru constatat înainte ca doctorii să decidă dacă o bagă în operație sau nu, aceasta ajungând la spital în comă de gradul IV.

Maria și familia ei se mutaseră în Aroneanu în urmă cu trei ani. Și ea și soțul ei activează în domeniul artistic. Ea este soprana Operei Iași, iar Codrin Constantin Nicoară, bărbatul, este pianist.

Apropiații celor doi spun că relația dintre ei nu era roz în ultima vreme și că se certau des. Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×