Regina Paola a Belgiei a suferit un accident cerebral! Ce spune Casa Regală!

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/09/2018, 09:03
Regina Paola a Belgiei a suferit un accident cerebral! Ce spune Casa Regală!
Regina Belgiei a suferit un accident vascular, in timpul unei vacante la Venetia

Regina Paola a Belgiei a fost la un pas de tragedie, după ce a suferit un accident cerebral! Aflată în vacanță la Veneția, mama actualului rege Philippe a acuzat o stare de rău și a fost dusă de urgență la spital, unde medicii au constatat că Regina suferise un atac cerebral.

Regina belgiană a fost internată de urgenţă la spitalul Santi Giovanni e Paolo din Veneţia, unde a suportat o primă serie de investigaţii medicale, iar apoi, miercuri după-amiază, a fost repatriată cu avionul la Bruxelles, apoi internată la Spitalul Universitar Saint-Luc din capitala belgiană.

Regina Belgiei se simte bine, potrivit Casei Regale

În vârstă de 81 de ani, Regina Paola a părăsit joi spitalul din Bruxelles, iar Casa Regală a anunțat că Regina se simte bine și speră că nu va rămâne cu sechele, după acest mic incident medical.

”Majestatea Sa Regina Paola a suferit un uşor accident vascular cerebral. Ea şi-a recuperat foarte repede şi în mod spontan toate facultăţile şi nu va rămâne cu sechele, probabil, în urma acestui scurt incident”, precizează acelaşi comunicat.

”Regina Paola a fost autorizată să părăsească spitalul şi va trebui să continue o medicaţie preventivă adecvată, care o va proteja eficient de orice recidivă”, a adăugat acelaşi document.

Citește și Meghan Markle s-a panicat total, la prima ieșire în public alături de Regină!

Citește și Medicul Reginei Elisabeta a fost ucis! Ce s-a întâmplat!

Regina Paola, de origine italiană, este soţia regelui Albert al II-lea, care a domnit din 1993 până în 2013, an în care a abdicat în favoarea fiului cel mare al cuplului regal, Philippe, în prezent în vârstă de 58 de ani.

Regina Paola s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, în ultimii ani. În septembrie 2015, a fost nevoită să respecte ”o perioadă de repaus total” din cauza unei aritmii cardiace. În februarie 2017, regina Paola a căzut în reşedinţa ei, suferind o fractură de col femural, la mai puţin de două luni după ce suferise o altă fractură vertebrală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×